Rotator Cuff Home Remedies

Wanneer u een blessure aan uw rotator cuff, een of meer van de spieren of pezen te lijden onder deze gewricht van de schouder heeft opgelopen een zekere mate van beschadiging. Overmatig gebruik van de rotator cuff is een van de belangrijkste boosdoener voor dit soort schade, maar de schade kan ook worden veroorzaakt door veroudering, impact, houding of zelfs iets te zwaar voor de gezamenlijke het heffen. Ongeacht de reden zijn er een aantal manieren om deze aandoening te behandelen, waarvan vele huismiddeltjes.

Rest and Therapy

Als u een rotator cuff verwonden, te beginnen door te rusten dat de schouder voor meerdere dagen. Vermijd bewegingen die de schade verder kan irriteren, zoals het verhogen van die arm boven je hoofd of die van enig gewicht op de schouder. Meest rotator cuff verwondingen omvatten een stam van een of meer spieren, waardoor het gebied ontstoken. Beweegt de schouder verder irriteren de ontsteking en zwelling veroorzaken meer.

Als je je schouder rusten, periodiek te koelen het getroffen gebied. Het plaatsen van zakken bevroren erwten of andere groenten op het getroffen gebied werkt goed, maar je kunt ook een plastic zak met ijsblokjes of een cold pack gebruiken. Je doel is het koelen van de ruimte voor ongeveer 15 tot 20 minuten per keer om de ontsteking en pijn te verminderen. Opmerking: Vermijd het gebruik van ijs voor een grotere lengte van de tijd, als die verder de rotator cuff kunnen beschadigen.

Nadat je koude therapie hebt gebruikt voor de eerste paar dagen, nemen een aantal warmte therapie tussen elke toepassing van ijs. Hittetherapie volgt hetzelfde tijdschema als koude therapie: 15 tot 20 minuten per keer. Warmte behandelingen verlichten de pijn en ontspannen de spieren in verband met de rotator cuff letsel.

Samen met de warmte therapie, werken in sommige oefeningen voor je geblesseerde schouder. Deze moeten omvatten eenvoudige strekt zich uit tot een volledige waaier van beweging, aan te moedigen, zoals een overhead stretch, cross-body bereik en schouder rotaties, evenals licht gewogen spierversterkende oefeningen, zoals schouder haalt zijn schouders, biceps krullen en triceps krullen. Voordat een van deze schouder oefeningen te doen, raadpleeg dan een arts om ervoor te zorgen dat dit de juiste benadering van de behandeling voor uw specifieke letsel.

medicijnen

Als de pijn niet vermindert na rust en ijsvorming, overwegen niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's), zoals ibuprofen of naproxen, om de ontsteking die veroorzaakt pijn te verminderen. Volg de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste dosering.

Om een ​​correcte behandeling van de aandoening te verzekeren, maak dan een afspraak met uw huisarts. Pijn en zwelling in de schouder kan een teken zijn van een ernstige scheur aan de rotator cuff zijn.