Rooibos Tea & amp; Zwangerschap

Rooibos Tea & amp; Zwangerschap

Ook wel rood of redbush thee, rooibos thee is van oudsher gebruikt als een drank en een geneesmiddel remedie om te helpen de behandeling van infantiele koliek, angst, slapeloosheid en bepaalde huidaandoeningen. Rooibos thee afkomstig uit Zuid-Afrika, en werd een populaire kruiden-behandeling in andere delen van de wereld in de jaren 1960. Helaas, het bedrag van rooibos thee die veilig is tijdens de zwangerschap te nemen is niet bekend, dus raadpleeg uw arts voordat de consumptie van de thee voor medicinale doeleinden.

Functie

Rooibos thee lijkt om grote hoeveelheden polyfenolen en andere antioxidanten die verschijnen om de cellen van uw lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen bevat, volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Rooibos lijkt ook anti-inflammatoire, immunologische modulatie, anti-diabetische, anti-tumor en antimutagene effecten bieden. sterke anti-oxidant acties van de cafeïne-gratis thee kan beschermen tegen straling schade en kanker-preventieve acties kunnen hebben, neemt nota van de Universiteit van Michigan Health System. het vermogen Rooibos thee om uw immuunsysteem te moduleren kan een aantal voordelen voor mensen met hiv, allergieën en infecties hebben.

effecten

Als een kruidenmiddel, kan rooibos thee traktatie indigestie, infantiele koliek en slapeloosheid, evenals huidproblemen zoals wratten eczeem en kleine wonden helpen, zegt de Universiteit van Pittsburgh Medical Center, eraan toevoegend dat het ook kan helpen bij het voorkomen van schade aan de lever en kanker. De thee kan helpen bij de behandeling van allergieën, en kunnen anti-aging effecten als goed, neemt nota van de Universiteit van Michigan Health System. Andere mogelijke medicinale toepassingen voor rooibos thee zijn onder meer het behandelen van acne, astma, hoge bloeddruk en problemen met de bloed-suiker controle, stelt het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Geen algemeen aanvaarde wetenschappelijk bewijs ondersteunt het gebruik van rooibos thee voor medische doeleinden, met inbegrip van de zwangerschap ondersteuning, echter.

overwegingen

Omdat rooibos thee is een veel geconsumeerde drank in vele delen van de wereld, het is over het algemeen beschouwd als veilig, zelfs tijdens de zwangerschap, zegt de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Het maximumbedrag van rooibos die u veilig kunt consumeren terwijl je zwanger bent of borstvoeding geeft is niet bekend, echter. Houd in gedachten dat geen menselijke medische studies de veiligheid van de kruidenmiddel tijdens zwangerschap of borstvoeding hebben vastgesteld, waarschuwt de Universiteit van Michigan Health System. Daarom moet je niet rooibos thee te drinken tijdens zwangerschap of borstvoeding vóór de eerste praten met uw arts.

Dosering

De typische aanbevolen dosering van rooibos thee voor medicinale doeleinden is 1-4 theelepels rooibos doordrenkt in 1 kop kokend water gedurende 10 minuten, drie keer per dag genomen, zegt de Universiteit van Michigan Health System. Vraag uw arts over de dosering die geschikt is voor u voordat u de thee te drinken tijdens de zwangerschap of tijdens de postpartum periode bent.

Waarschuwing

Roobios thee heeft weinig bekende bijwerkingen, interacties met andere geneesmiddelen of andere gezondheidsrisico's, zegt de Universiteit van Michigan Health System. Zelfs voor zwangere vrouwen, blijkt rooibos thee veilig is voor consumptie. In één geval is, een persoon geleden lever toxiciteit na het nemen van rooibos thee, volgens een 2010 nummer van de "European Journal of Clinical Pharmacology."