Rode vlekken op mijn buik

Rode vlekken op mijn buik

Rode vlekken op je buik kan ontstaan ​​wanneer je lichaam releases histamines. Je lichaam releases histamines wanneer u wordt blootgesteld aan allergenen. Histamine aan uw cellen en ervoor zorgen dat ze te zwellen en lekken vloeistof. Dit kan allergische reacties zoals rode vlekken op je buik veroorzaken. Raadpleeg uw arts elk moment onverklaarbare veranderingen optreden op uw huid of als de toestand erger.

Conditie

Hives en Erythema multiforme kan er een rode vlekkerige huiduitslag op je buik te produceren. Netelroos meestal het gevolg van allergenen die het vrijkomen van histamine die rode vlekken op de buik kan gaan vormen. Erythema multiforme is een huidaandoening die kan ook het gevolg zijn van een allergische reactie op bepaalde virussen of drugs.

symptomen

Hives zijn rood of wit verhoogde striemen kunnen variëren in grootte en kan op je buik verschijnen. U kunt een enkele welt of meerdere striemen te ontwikkelen. Hives kunnen lijken te bewegen omdat striemen als nieuwe striemen vorm kunnen verdwijnen. Hives kunnen branden of jeuken streng. Aanhoudende of meer ernstige gevallen van netelroos kunnen ademhalingsproblemen, bewustzijnsverlies of anafylactische shock te begeleiden. Rode vlekken geassocieerd met erythema multiforme kunnen vlak of opgeheven zijn en variëren in grootte van minder dan 0,5 inch tot meer dan 4,0 inch breed. Deze vlekken kunnen symmetrisch zijn en een centrale lesie omringd door lichtere rode ringen.

Oorzaken

Hives worden doorgaans veroorzaakt door een allergische reactie op voedsel, medicijnen en andere allergenen. Volgens MayoClinic.com, schaaldieren, vis, noten, eieren, chocolade en melk zijn vaak voorkomende oorzaken van korf breakouts. Gemeenschappelijke geneesmiddelen die netelroos veroorzaken penicilline, aspirine, ibuprofen en bloeddruk medicijnen. Hives kunnen ook het gevolg zijn van emotionele stress, overmatig zweten en extreme koude of blootstelling aan de zon. Erythema multiforme gevolg van allergische reacties die kunnen worden veroorzaakt door infecties of medicijnen. Sommige medicijnen die erythma multiforme kunnen veroorzaken zijn barbituraten, penicillines, fenytoïne en sulfonamiden. Mycoplasma of variaties van het herpes simplex virus kan ook leiden tot erythema multiforme.

milde behandeling

U kunt mild netelroos behandelen met over-the-counter antihistaminica. Deze medicijnen stoppen met de histamine reactie die netelroos, difenhydramine, chloorfeniramine, loratadine en cetirizine en affectieve tegen milde netelroos veroorzaakt. Volgens MedlinePlus behandeling van erythma multiforme is gericht op het regelen van de ziekte die de toestand gevat, voorkoming van infecties en het behandelen van de symptomen. U kunt de behandeling van milde gevallen van erythma multiforme met antihistaminica en een vochtig kompres te helpen verminderen jeuk. U kunt over-the-counter koorts verloopstukken, zoals paracetamol nemen, koorts die de aandoening kan gepaard gaan te verminderen. Topical anesthetica die helpen bij het verminderen van pijn of ongemak op de huid als gevolg van erythma multiforme.

ernstige Treatment

Uw arts kan desloratadine, fexofenadine, hydroxyzine of levocetirizine voorschrijven voor meer ernstige of aanhoudende gevallen van netelroos. Ernstige gevallen van erythma multiforme kunnen voorgeschreven medicijnen, waaronder antibiotica, die helpen controle huidinfecties vereisen. Corticosteroïden kunnen helpen bij het controleren zwelling die kunnen optreden bij erythma multiforme. Itravenous immunoglobulinen kan de ziekte te stoppen en in het bijzonder ernstige erythma multiforme kan ziekenhuisopname, intensieve zorg nodig hebben of verbranden zorg.