Rode bulten op de rug van een drie jaar oud

Rode bulten op de rug van een drie jaar oud

Opvoeden van een peuter kan een zenuwslopend zijn. Als ze ziek zijn je zorgen te maken, en als ze een uitslag, je wilt weten wat de oorzaak is. Er zijn meerdere verklaringen waarom een ​​uitslag op een peuter verschijnt. Bijvoorbeeld kan hij in contact met iets dat zijn huid geïrriteerd of hij werd blootgesteld aan pathogenen die de uitslag veroorzaakte gekomen.

Roodvonk

Rode bulten op de rug van een drie jaar oud

Roodvonk werd ooit beschouwd als een ernstige kinderziekte, maar het is nu gemakkelijk te behandelen. Streptokokkenbacteriën een toxine dat een rode uitslag, die de gemeenschappelijke teken van de ziekte leidt. De uitslag verschijnt in eerste instantie op de hals en borst, maar het verspreidt zich vervolgens over het hele lichaam. De uitslag kan langer duren dan een week en de textuur is ruw. Peeling kan optreden rond de vingertoppen, tenen en lies gebied als de uitslag verdwijnt.

Eczeem

Eczeem verwijst naar verschillende huid zwelling. Deze zwelling veroorzaakt rood, gezwollen en jeukende huid. Ziekten, irriterende stoffen, allergieën en genetische samenstelling van uw peuter te bepalen of hij vatbaar is voor deze vorm van huiduitslag. Eczeem is niet besmettelijk. De meest voorkomende vorm van eczeem is atopische dermatitis. Deze vorm van eczeem is een allergische aandoening die ervoor zorgt dat de huid droog en jeukende. De manier om te voorkomen dat uw peuter van het ervaren van een eczeem uitbraak is door hem te vermijden irriterende stoffen, stress en dingen die hij is allergisch voor.

Hives

Histamine is vrij in je lichaam als je in contact komt met iets dat je allergisch bent gekomen. Netelroos veroorzaakt door het vrijkomen van histamine en vergezeld gaan van jeuk, zwelling en andere symptomen. Als uitslag van uw kind wordt opgevoed en heeft rode striemen op de oppervlakte van de huid, is de kans groot dat ze ervaart bijenkasten. Mogelijke oorzaken voor deze uitslag onder meer blootstelling aan huidschilfers van dieren, insectenbeten, bepaalde medicijnen, pollen, schaaldieren, melk, eieren en noten. Er zijn veel meer allergenen die uw peuter bron van netelroos zou kunnen zijn, en je moet om de mogelijkheden te verkennen met uw arts.

Roseola

Roseola is een uithardbare ziekte die voorkomt bij baby's en jonge kinderen. Deze ziekte wordt geleverd met een hoge koorts en huiduitslag. De koorts loopt hoog overal van drie tot zeven dagen en, als de koorts daalt, zal de uitslag verschijnen. Deze uitslag is roze of roze-gekleurde, en heeft vrij kleine wondjes die enigszins worden verhoogd. Roseola komt vaak voor bij kinderen tussen de leeftijd van drie maanden tot vier jaar, maar wordt het vaakst gezien bij kinderen tussen de leeftijd van zes maanden tot een jaar oud. Roseola wordt veroorzaakt door het humaan herpesvirus 6 (HHV-6). Symptomen verschijnen vijf tot 15 dagen na blootstelling.

Poison Ivy, Oak en Sumac

uitslag van uw peuter kan worden veroorzaakt door Poison Ivy, gif eiken of sumak. Niet alle mensen zijn gevoelig voor vette sap deze planten ', maar velen zijn. Het sap is in de wortel, stengels, bladeren en vruchten van deze planten. Als het wordt op je huid, veroorzaakt een huiduitslag die blaren binnen het heeft. De uitslag kan ernstig zijn, maar het hangt af van hoeveel sap weer op de huid van uw peuter en hoe gevoelig hij is aan de plant. Leer wat deze planten eruit zien en zoeken overal uw peuter speelt.