Risico nemen gedrag bij kinderen

Risico nemen gedrag bij kinderen

Zowat elke ouder heeft te maken met een kind de uitoefening van riskant gedrag; dat komt omdat risicovol gedrag is natuurlijk in de kindertijd en adolescentie. In het bijzonder kinderen en jongeren zijn gevoelig voor die op impulsen en gevoel onoverwinnelijk. Deze dagen, als er gevaar altijd aanwezig lijkt, de ouders spelen een steeds belangrijkere rol in het beïnvloeden van hun kinderen om risicogedrag te vermijden.

Risico Nemen Is Natural

Je herinnert je waarschijnlijk doen wat gekke dingen als je een kind - dingen die je zou niet eens overwegen vandaag. Als vader en moeder waren zelfs risico's te nemen, dan is het moeilijk om een ​​kind de schuld voor de zelfde manier handelen. Scholen en gezinnen proberen om hun kinderen te leren om risicovol gedrag te vermijden, maar riskant gedrag is natuurlijk voor kinderen, omdat dit gedrag is eigenlijk een poging om nieuwigheid te zoeken. Toen evolutionaire mechanismen van een kind hem aan het rijden in de richting van risicovolle beslissingen, het is niet helemaal de tiener te wijten.

ouderlijke invloed

Hoewel de biologie van een kind is niet kneedbaar, opvoeding strategieën. Als geleerde TW Boyer noemt in zijn artikel "De ontwikkeling van het nemen van risico," kinderen vaak kijken naar hun ouders om te bepalen welk gedrag aanvaardbaar zijn en welke niet. Ouders zijn een integraal onderdeel van het helpen van kinderen ontwikkelen een bepaald gezichtspunt van de wereld. Als ouders begrijpen dit feit, zullen ze veel meer bereid zijn om te gaan met hun kinderen nemen van risico's gedrag zijn.

ouderlijk Toezicht

Door het monitoren van de activiteiten van uw kinderen, kunt u hen helpen voorkomen dat de uitoefening van risicovol gedrag. Je bent veel meer kans om te kunnen ingrijpen in een riskante bezigheid als je weet waar je kind is, wie haar vrienden zijn en wat ze samen doen. Monitoring kan zo simpel zijn als het stellen van vragen of betrokken zijn als het hebben van uw kind in te checken met u op bepaalde tijden van de dag. Geleerden Thomas Dishion en Robert McMahon te vermelden in hun artikel "Ouderlijk Toezicht en voorkoming van Problem Behavior 'dat ouders die hun kinderen te controleren en kinderen hebben die niet alleen bezighouden met minder risicovolle gedrag, maar die ook sterker in academici en in hun aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties.

Weten Your Kids

Uw monitoring kan moeilijker worden om te handhaven wanneer uw kind de tienerjaren bereikt. In de tienerjaren, privacy wordt een belangrijk punt, waardoor het toezicht moeilijk. Als je jezelf in deze situatie de beste oplossing wordt ten koste gaat monitoring van persoonlijke kennis. Op deze leeftijd, ouderlijke kennis fungeert als een krachtige preventie-instrument: ouders met meer kennis van het gedrag van hun kinderen en jongeren 'hebben meer mogelijkheden om problemen te bespreken en advies, die tieners kunnen doen afzien van risicovolle activiteiten, zoals drugsgebruik en risicovol rijgedrag. Echter, nauwkeurige kennis alleen afkomstig zijn van open openbaarmaking van uw tiener, en om deze open openbaarmaking, moeten ouders hun tieners comfortabel voelen hun persoonlijke leven te bespreken. Dus, als je de kennis van de situatie van uw tiener wilt, het bevorderen van een veilige en interactieve omgeving in het huis.