Ringworm Cause & Fix

Ringworm is een schimmelinfectie gekenmerkt door een ringvormige rode uitslag. Het kan gebeuren op elk deel van het lichaam, waaronder de voeten, hoofdhuid en lies. Schimmel dringt de bovenste lagen van de huid, wat resulteert in een uitslag. U kunt verschillende dingen te behandelen en ringworm te voorkomen. De Mayo Clinic en alternatieve geneeskunde expert Dr Andrew Weil bieden verschillende suggesties.

Oorzaak van de Ringworm

U kunt de schimmel die ringworm (dermatofyten) veroorzaakt op verschillende manieren aan te gaan. Zij omvatten direct contact met een geïnfecteerde persoon of dier aanraken objecten die een besmette persoon of dier in contact komen met, en zelden uit grond die zwaar is besmet met de schimmel.

De behandeling van Ringworm

U kunt eenvoudig ringworm te behandelen op uw eigen en de verspreiding ervan met een paar eenvoudige zelfzorg maatregelen te voorkomen. In sommige gevallen gewenste recept behandelingen wanneer de uitslag beslaat een groot deel van het lichaam, ernstig of niet beter krijgen met over-the counter behandelingen na vier weken.

Houd het getroffen gebied schoon en droog. Was je beddengoed, handdoeken en kleding per dag. Gebruik over-the-counter actuele behandelingen zoals Tinactin, Mycelex, Lotrimin of Lamisil; wassen en drogen gebied en een dunne laag eenmaal of tweemaal daags gedurende ten minste twee weken. Dr. Weil suggereert tea tree olie kan net zo effectief zijn; 3-4 keer per dag toepassen. Het eten van een teentje rauwe knoflook per dag kan ook helpen; het heeft sterke anti-schimmel eigenschappen.

Als de uitslag niet heeft ontruimd na vier weken van zelfzorg, zou je nodig recept mondelinge en / of plaatselijke agenten. Neem precies zoals uw arts voorschrijft.

Het voorkomen van Ringworm

Ringworm wordt gemakkelijk verspreid, maar je kunt een aantal dingen doen om uw kansen op het krijgen van het te verminderen. Droog grondig af na het baden en zwemmen. Dragen flip-flops wanneer je wandelt rond zwembad dekken en het gebruik van douchecabines in sportscholen, slaapzalen of soortgelijke ruimten. Geen persoonlijke items niet delen. Koel en droog zo goed mogelijk; baden snel nadat je overmatig zweten.

Als u ringworm contract, vermindering van het risico van verspreiding van het aan anderen door het wassen van je handen regelmatig, het reinigen van de gemeenschappelijke ruimten en items zoals de telefoon regelmatig en het houden van andere mensen uit het gebruik van uw persoonlijke spullen.