Reumatoïde Artritis alternatieve geneesmiddelen

Artritis betekent eigenlijk gewrichtsontsteking. Volgens het Center for Disease Control, wanneer gebruikt om de chronische toestand de voorkeur dat meer dan 1,3 miljoen Amerikanen lijden aan artritis; het woord beschrijft de reumatische ziekten en aandoeningen die de gewrichten aantasten, het weefsel rondom de gewrichten en andere bindweefsel. Wat dit betekent voor de miljoenen lijdt, is dat artritis betekent gewrichtspijn en stijfheid. Bijzonder reumatoïde artritis is een veel voorkomende vorm van artritis die wordt geassocieerd met een daling in leefbaarheid gevolg van pijn en activiteit beperkingen. Echter, alternatieve geneesmiddelen zijn beschikbaar om de symptomen van reumatoïde artritis te verlichten zonder grote veranderingen in levensstijl of het nemen van conventionele geneesmiddelen.

antioxidanten

Volgens de Natural Nurse, alternatieve gezondheid nieuwsbron, reumatoïde artritis mede veroorzaakt door toxine opbouw in het lichaam. De website beveelt vullen dieet met vitamine C, vitamine E en glutathion om de ontsteking te verminderen. Kruiden kan ook worden gebruikt om toxische stoffen uit het lichaam te verwijderen en ontsteking verminderen. Mariadistel, paardebloem en klit zijn allemaal anti-inflammatoire en anti-oxidant kruiden.

Nutrient Therapy

Veel reumatoïde artritis lijdt ook last hebben van het 'lekkende darm' syndroom. Hierdoor gezamenlijke irritatie omdat moleculen die niet gemakkelijk door het maag voering escape worden doorgegeven in de bloedbaan, wat leidt tot een natuurlijke lichamelijke reactie van gezamenlijke en spierpijn, Natuurlijke Nurse website staat. Om lekkende darm en de pijn verbonden aan te pakken, is er een verscheidenheid aan voedingsstoffen die het darmkanaal, waaronder okra, heemstwortel en L-glutamine kalmeren. Bovendien, calcium, magnesium en foliate zijn allemaal voedingsstoffen die darmgezondheid evenals ondersteuning behandeling van artritis te stimuleren.

body Manipulatie

Carrosserie, massage, acupunctuur en chiropractie afstemming zijn allemaal manieren van het verlichten van de pijn geassocieerd met reumatoïde artritis, evenals het voorkomen van toekomstige flare-ups. Bespreek de symptomen van artritis met een erkende vakman, en ze zal helpen het ontwerpen van een geïndividualiseerde behandeling regiment.

Oefening en Beweging

Volgens Moeder Natuur, een alternatieve gezondheid advies website, het lichaam nodig heeft om gezond te blijven bewegen. "Door het dagelijks bewegen van je gewrichten, je helpen houden ze volledig mobiel," de website staat. "Je versterkt ook de omliggende spieren, wat betekent dat het verstrekken van voegen met extra ondersteuning." Bovendien, gewicht-dragende oefeningen helpen om de botten sterk terwijl het voorkomen van osteoporose, een veel voorkomende ziekte geassocieerd met artritis.

Meditatie en ontspanning

Net zoals het lichaam nodig oefening, het moet ook rust. Tijd van hoge stress en vermoeidheid worden vaak geassocieerd met pijn voor patiënten met artritis. Met behulp van methoden van progressieve ontspanning, meditatie, positieve visualisatie en anti-stress activiteiten worden alle aanbevolen door de website Moeder Natuur als effectieve behandelingen voor alle vormen van artritis.