Respiratoire depressie behandeling

Vele voorwaarden die de hersenen en pulmonale systeem beïnvloeden kan respiratoire depressie veroorzaken. Verschillende mogelijkheden bestaan ​​voor de behandeling van respiratoire depressie en het herstel van normale ademhaling.

Definitie

Respiratoire depressie, die kan ook wel hypoventilatie worden aangeduid, is de toestand van het hebben van een ademhaling tarief dat te laag wordt om effectief te ventileren de longen.

Oorzaak

Ademhalingsdepressie kan worden veroorzaakt door talrijke factoren waaronder reactie op opioïden, hersenbeschadiging, vergiftiging, geboorteafwijkingen en beschadigde luchtwegen.

Ventilatie

Volgens de American Society of Anesthesiologists, middelen en methoden voor de behandeling van respiratoire depressie onder meer behandelingen met medicijnen en niet-invasieve positieve druk ventilatie (NIPPV). NIPPV betreft de mechanische assistentie longventilatie via een masker gedragen over de neus en / of mond.

naloxon

Volgens onderzoek gepubliceerd in 2010 in het tijdschrift Anesthesiologie, naloxon is de enige behandeling met geneesmiddelen beschikbaar voor respiratoire depressie veroorzaakt door opioïden te keren.

overwegingen

Onderzoek gepubliceerd in 2006 in Anethesiology suggereert dat de effecten van het opioïde analgeticum buprenorfine langer kan duren dan de effecten van naloxon. In dergelijke gevallen wordt een continue infusie naloxon nodig zijn.