Remedy Rosacea Thuis

Rosacea is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door blozen, roodheid en kleine oneffenheden op de huid. De aandoening chronische en progressieve wat betekent dat als het niet wordt behandeld, zal het erger naarmate de tijd verstrijkt. Er is geen behandeling voor rosacea, maar in aanvulling op farmaceutische behandelingen zijn er enkele huismiddeltjes die de ontsteking kunnen verminderen en de symptomen onder controle.

Huidsverzorging

De symptomen van rosacea verschijnen op het gezicht en worden gekenmerkt door rode gebieden, hobbels, rode neus, en roodheid van de huid op het gezicht. Huidverzorging is de belangrijkste manier om rosacea uitbraken te beheersen en te verlichten van de symptomen. Een goede huidverzorging kan worden gebruikt als preventieve geneeskunde uitbraken tot een minimum te houden. Zonnebrandcrème moet worden gedragen om de huid tegen de effecten van de zon te beschermen. Gebruik een product met een SPF van ten minste vijftien afdoende beschermt de huid, in het bijzonder op het gezicht.

Gebruik zachte zeep bij het wassen van het gezicht. Harde zeep kan de huid irriteren en maken de toestand nog erger lijken. Toners en samentrekkend producten die alcohol moet worden vermeden. Deze producten kunnen de huid irriteren ook.

Dieet

Sommige voedingsmiddelen kunnen een uitbraak van rosacea veroorzaken. Om te ontdekken welke voedingsmiddelen een uitbraak van rosacea voor je kan veroorzaken, houden een dagboek van het voedsel dat je eet en noteer eventuele wijzigingen in uw huidconditie. Volgens healthy-skin-guide.com, hebben sommige patiënten gevonden dat chocolade een trigger voor rosacea, terwijl andere in het geheel niet beïnvloed. Cafeïne terugtrekking is een trigger voor sommige patiënten, maar het drinken van cafeïnehoudende dranken heeft een uitbraak van de ziekte veroorzaken. Besteed aandacht aan het voedsel dat je eet wanneer een uitbraak voordoet.

Koolhydraten zoals pasta, brood en suikers worden gedacht aan rosacea uitbraken veroorzaken. Het minimaliseren van deze voedingsmiddelen en het eten van volkoren granen in plaats daarvan in staat zijn om uitbraken te voorkomen houden. Groenten en fruit, in het bijzonder bosbessen, bramen en kersen, kan de rode uiterlijk van de huid te verminderen.

Kruiden remedie

Zoethout wordt gebruikt voor de behandeling van rosacea om zijn anti -inflammatory eigenschappen. Lavendel, groene thee, moederkruid, kamille en tea tree olie worden allemaal gebruikt om dezelfde reden. Lavendel heeft ook antiseptische eigenschappen en een kalmerend effect dat de stress die de symptomen kunnen verergeren kunnen verlichten.

Er is geen remedie voor rosacea, maar kruiden-behandelingen zijn een natuurlijke manier om de symptomen te verlichten. Herbal behandelingen moeten niet worden beschouwd als behandelingen voor rosacea. Een arts kan zalven dat de ontsteking en roodheid die wordt geleverd met rosacea zal verminderen voorschrijven. Orale antibiotica kunnen ook worden voorgeschreven, samen met actuele medicatie.