Remedy huis voor oorpijn Uit een Sinus Infection

Oorpijn veroorzaakt door een sinus-infectie kan pijnlijk zijn. Een snel gemaakt thuis te verhelpen, maar kan de pijn te verlichten.

knoflook Juice

Tip je hoofd naar de kant van de niet-aangedane oor en plaats twee tot drie druppels van knoflook sap in het oor dat doet pijn. Gebruik een pipet voor een betere nauwkeurigheid. Laat de druppels in voor een paar minuten, en kantel je hoofd in de tegengestelde richting om de vloeistof te lopen van je oor.

warm Onion

Geniet van een stuk doek in zeer warm water. Hak een ui en verwarmen de stukken in de magnetron gedurende enkele seconden. Zet verschillende kleine stukjes van de ui in het doek. Plaats de warme, ui gevulde doek zachtjes op het getroffen oor.

Waterstof peroxide

Plaats 01:59 druppels waterstofperoxide in pijnlijke oor. Laat de druppels in twee tot drie minuten, en dan onmiddellijk verwijderen het waterstofperoxide door het kantelen van je hoofd, zodat de vloeistof te lopen.

Mango Leaves

Grind mango bladeren in een kleine keukenmachine. Dump de puree in een pan met kokend water voor een paar minuten. Laat het water afkoelen en een paar druppels van deze mango extract in het getroffen oor gedurende enkele minuten.

Warm Olive Oil

Om een ​​pijnlijke oor kalmeren en reinigen van overtollige wax, plaatst 2-3 druppels warme olijfolie in het oor met een pipet. Laat de druppels in een paar minuten, en vervolgens evacueren van de olie en het was met een bol spuit vol warm water. Het kan enkele sprays van de spuit te nemen om de overtollige wax volledig te verwijderen.