Remedy huis voor Elbow Tendinitis

Tendinitis is een ontsteking van de pezen. Pezen zijn het bindweefsel dat de spieren verbindt met botten. Een stam, meestal van een sport blessure, is de meest voorkomende oorzaak. Deze reactie gaat meestal vanzelf over twee of drie weken, maar het kan chronische uitschakelen als calciumzouten zich storten langs de pees vezels. Natuurlijke behandelingen voor tendinitis zijn goed voor het verlichten van zwelling en pijn en helpt om collageen te stabiliseren en te voorkomen dat verdere schade. Ernstige verwondingen moeten worden onderzocht door een arts.

Herbal Behandelingen

Bromelaïne is een enzym dat in ananas. Het verlicht zwelling. Neem 500-750 mg driemaal daags. Als je allergisch bent voor ananas zijn, kan een uitslag verschijnen. Stoppen met het gebruik als dit gebeurt. Cayenne in de vorm van capsaïcine crème is een effectieve actueel pijnstiller. Deze crèmes zijn gemakkelijk verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen. Solliciteer zoals aangegeven op het etiket. Devil's claw is een krachtige natuurlijke pijnstiller. Neem 1.500 tot 2.500 milligram drie keer per dag niet langer dan drie weken. Gebruik dit kruid niet gebruiken als u een soort van hartkwaal. Curcumine is een sterke anti-inflammatoire kruiden en zal ook voorkomen dat verdere afbraak van collageen .. Neem 400 mg drie keer per dag tussen de maaltijden. Druivenpit of Pijnmboomschors extract kan versnellen herstel en helpen bij het voorkomen van verdere schade. Neem 100 mg van een of de andere drie maal daags. Zoethout thee ontsteking te verminderen. Drink drie koppen per dag. Gebruik geen drop als u hartproblemen of hoge bloeddruk. Witte wilgenbast is een effectieve natuurlijke pijnstiller die heeft een vergelijkbare chemische samenstelling als aspirine. Twee tot drie theelepels in een kop kokend water en drinkt drie keer per dag. Niet gebruiken als u allergisch bent voor aspirine of neem bloedverdunnende medicatie.

Andere natuurlijke supplementen

Vitamine C helpt bij de genezing en het verminderen van ontstekingen. Neem 250-500 mg driemaal daags. Calcium en magnesium zijn bekend om hun positieve effecten op spieren en bindweefsel. Neem 1,500 milligram en 750 milligram per dag respectievelijk. Essentiële vetzuren bestrijden ontsteking. Neem 1.000 tot 1.500 milligram per dag van een van beide visolie of teunisbloemolie. Citrusbioflavonoïden stoppen afbraak van collageen. Neem 1000 mg driemaal daags.

Acupunctuur

Een studie gepubliceerd in de editie 1999 van het tijdschrift Pain bestudeerde twee groepen mensen, één ontvangende werkelijke acupunctuur en één ontvangende sham acupunctuur. Sham acupunctuur gebeurt er als naalden in gebieden die niet worden beschouwd als acupunctuurpunten dat een genezende reactie te stimuleren worden ingevoegd. De groep die echte acupunctuur rapporteerden minder pijn, verbeterd vermogen om het getroffen gebied te bewegen, en voeren dagelijkse activiteiten. Deze voordelen werden gemeld voor maximaal drie maanden na de acupunctuur sessies.