Remedy Home naar Whiten kunstgebit

Remedy Home naar Whiten kunstgebit

Naast de dagelijkse gebit reinigen, kunt u de noodzaak van een prothese-whitening product te helpen verwijderen koffie, thee, bessen of andere vlekken te vinden. Vooral na langdurig gebruik, kan kunstgebit een grondige reiniging moet periodiek hun hagelwitte glans te herstellen. Wanneer een milde zeep is niet genoeg om uw kunstgebit schoon te krijgen, probeer dan een huis remedie om ze witter te maken.

voordelen

Home remedies voor het bleken van prothesen maken gebruik van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen. Ze kunnen van pas komen wanneer u uit van uw normale-prothese reinigingsmiddel. Een huis remedie biedt ook een alternatief voor dure prothese whitening producten.

Oplossingen

Drie home remedies voor whitening kunstgebit zijn makkelijk te bereiden met items die je waarschijnlijk bij de hand hebt. Voor elke oplossing, genieten kunstgebit gedurende 20 tot 30 minuten, spoel dan het gebit grondig. Een eenvoudige oplossing vereist gelijke delen azijn en water. Een andere oplossing bestaat uit enerzijds bleekwater 10 delen water. Een theelepel calcium chelator ontharder kan worden toegevoegd aan het bleekmiddel water te helpen verwijderen tandsteen. Een andere eenvoudige oplossing omvat 1 theel. zuiveringszout roeren in 8 oz. van water.

nadelen

Denk aan de nadelen van elk huis te verhelpen voordat u besluit om ze eens te proberen. Azijn en bicarbonaat oplossingen zijn niet zo effectief als bleekmiddel in het doden van de micro-organismen op prothesen. of ADA - - Hoewel bleek de meest voorkomende zelfgemaakte prothese schoner, de American Dental Association kan eigenlijk afraadt het gebruik ervan, want na verloop van tijd, kan bleekwater het roze gedeelte van uw gebit witter te maken. Zelfs zo, sommige prothese-dragers denk dat de witte tanden zijn de moeite waard.

waarschuwingen

Zorg ervoor dat uw huis remedie niet uw kunstgebit beschadigen. Vermijd schrobben kunstgebit met enige gepoederde huishoudelijk schoonmaakmiddel, met inbegrip van zuiveringszout, beveelt de ADA. De ruwheid van dergelijke reinigingsmiddelen kan het oppervlak van kunstgebitten krassen. Zuiveringszout opgelost in water, hoewel, niet dezelfde zorg te creëren. Bleekwater of azijn, ondertussen, kan corrosie op de metalen in partiële prothesen veroorzaken.

overwegingen

De beste aanpak voor het reinigen van kunstgebitten kan een multi-oplossing benaderen, volgens Animated-Teeth.com. Voor incidentele gerichte reiniging, kunt u elk van de prothese whitening oplossingen in successie. Of overwegen draaien door middel van de drie zelfgemaakte reinigingsmiddelen, via een per dag.