Remedy Home for zweethanden

Zweten is een natuurlijk proces dat het lichaam gebruikt om zichzelf te koelen. Er zijn echter enkele gevallen waarin zweten verplaatst van normaal tot abnormale, die bekend staat als hyperhidrosis. Deze aandoening kan leiden tot overmatige oksels, voeten of palm zweten veroorzaken. Volgens de Mayo Clinic, kan overmatig zweten veroorzaken nagel schimmel groei, de ontwikkeling van wratten evenals bacteriële infecties, maar toch, de sociale en emotionele schade is normaal gesproken de meest slopende.

Antiperspirant Treatment

Het hoofdbestanddeel over-the-counter antitranspiratiemiddelen is aluminiumchloride, maar de hoeveelheid van deze stof is afhankelijk van de sterkte van het product. Aluminiumchloride is effectief vanwege zijn vermogen om zweetklieren blokkeren overproductie zweet.

Om een ​​anti-transpirant voor zweterige handpalmen gebruiken, wrijf direct op de palmen na een douche. De stoom uit de douche zal de open poriën in de handen, waardoor het transpiratieremmende gemakkelijk dringen in de zweetklieren. Het type transpiratiewerende die moet worden gebruikt hangt af van de ernst van de hyperhidrose. Vaste staaf antitranspiratiemiddelen zijn ideaal voor dit gebruik, maar sneldrogend gels zijn even effectief.

Dit huis remedie kan ook worden gebruikt voor het slapen gaan 's nachts. Royaal de anti-transpirant toepassing direct op de handpalmen en laat het dan volledig drogen voordat u gaat slapen. Ga door met dit regime tot de palmen droog blijven de hele dag, dan applicatie kan worden vertraagd vanuit elke nacht om drie nachten per week.

Tea Treatment

Het actieve ingrediënt in thee is looizuur. Dit zuur werkt als een samentrekkend, die zweetklieren krimpen Voor de behandeling hyperhidrose. Looizuur kan worden gebruikt als een natuurlijk alternatief voor het transpiratieremmende behandeling, omdat het geen aluminiumchloride gebruiken om zweten te voorkomen.

Begin deze behandeling door het brengen van een kwart van het water aan de kook. Plaats vijf reguliere theezakjes rechtstreeks in het kokende water, dek af en laat de thee steil voor 15 minuten. Verwijder de theezakjes en plaats de vers gemaakte thee in een container die comfortabel beide handen kan houden. Zodra de thee is afgekoeld, gewoonlijk 10 minuten na de theezakjes verwijderd, weken beide handen gedurende 30 minuten. Herhaal dit proces elke dag, indien nodig, of drie keer per week een betere beheersing bezwete handpalmen.

reinigers

Het gebruik van reinigers op olie-klieren onder controle is populair geworden onder degenen die last hebben van acne. Reinigers werken door het verwijderen van overtollig vocht en olie, uit de huid, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor overactieve zweetklieren behandelen.

Reinigers werken door het krimpen van de zweetklieren en het verstoren van de zweetproductie. Wanneer het rechtstreeks op gebieden die worden beïnvloed door hyperhidrosis, astringents actief werken aan het zweten in evenwicht te brengen.

Standard alcohol doekjes zijn ideaal voor zweterige handpalmen, omdat ze discreet kunnen worden gebruikt en uitgevoerd ten alle tijden. Voorafgaand aan een high-stress-situatie, zoals een vergadering of presentatie, of voordat u met vrienden, royaal schoon beide handen met een alcoholdoekje. De alcohol zal direct droge handen en beginnen te krimpen poriën voor een betere zweet controle.