Remedy Home for threadworms

Threadworms, ook wel bekend als maden, zijn een veel voorkomende intestinale parasiet die mensen, meestal jongere kinderen beïnvloedt. Threadworms worden overgedragen door direct contact met een besmet persoon of een voorwerp dat is aangeraakt door een besmette persoon. Wanneer u een threadworm besmetting, kunt u anale jeuk ervaren. Dit komt omdat de threadworms eieren leggen rond uw anale gebied, en wanneer ze uitkomen, dan jeuken. U kunt naar een arts om behandeling te krijgen, maar er zijn ook huismiddeltjes die het proberen waard zijn.

Thuis threadworm Remedies

Het eerste wat je moet doen wanneer het proberen om de behandeling van uw threadworm besmetting is om ervoor te zorgen dat het niet te verspreid en wordt opnieuw geteisterd of doorgeven aan anderen. Weerstaan ​​krassen zelf, zoals je eieren kunnen krijgen onder uw nagels en vervolgens verspreid ze rond. Draag handschoenen als u, en zorg ervoor dat uw handen grondig wassen. Ontsmet iets dat iedereen besmet in aanraking is gekomen met om zeker te zijn dat er geen eieren hebben overleefd op het oppervlak. De eieren kunnen overleven dagen uit het lichaam, zodat desinfecteren is belangrijk opnieuw wordt besmet te houden.

Bij het behandelen threadworms, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om een ​​kruiden thee per dag drinken om de infectie te beteugelen. Deze thee moet hebben gelijke delen venkelzaad, anilseed en pepermunt. Een kop van deze thee drie keer per dag, eenmaal bij elke maaltijd. U moet deze thee mengsel te drinken voor een week om zich te ontdoen van uw besmetting te krijgen. Het kan nodig zijn om honing toe te voegen aan de thee zoeter te drinken te maken. Een ander nuttig punt voor consumptie is wortelen. Eet een paar rauwe wortelen per dag in om besmetting te verwijderen. Uien en knoflook kan ook helpen genezen van uw threadworm besmetting. Zij moeten rauw gegeten worden om effectief te zijn. Ruwe kokosnoot en appels ook helpen bij de bestrijding van een threadworm besmetting.

Er zijn verschillende andere brouwsels die kan helpen bij het verwijderen van threadworms van uw systeem. Neem bijvoorbeeld een radijs en sap is, voeg dan een snufje zout. Als u deze radijs sap mengsel drinken voor vier dagen, moet uw besmetting opruimen. U kunt ook Meng verse karnemelk, geroosterde komijnzaad, zwarte peper en steenzout. Drink dit mengsel drie tot vier keer per dag gedurende een week om zich te ontdoen van een threadworm besmetting te krijgen. Deze behandeling is het beste voor mensen die zich vinden aangetast door threadworms en andere wormen vaak en herhaaldelijk. Als geen van deze huismiddeltjes werken, echter, is het het beste om een ​​arts te raadplegen voor medicatie.