Remedy Home for Stapels

Palen, een pijnlijke ontsteking, is ook bekend als aambeien. Palen zijn aderen rond en de binnenkant van de anus die gezwollen zijn en bevatten een abnormale inzameling van bloed. De aandoening wordt verergerd elke keer dat je naar de badkamer. Palen worden veroorzaakt door een aantal redenen, waaronder langdurige constipatie en proberen te ontlasten en kan niet. Stapels beginnen meestal droog uit en kunnen zich ontwikkelen tot bloeden palen. Er zijn een aantal huismiddeltjes kun je gebruiken om te helpen ontspannen de aderen en de pijn van de palen.

kurkuma Remedy

Grind één geheel kurkuma tot een poeder. Meng de kurkuma poeder met 1 theel. mosterd olie en 1 theelepel. van ui sap. Roer het mengsel goed en toe te passen direct om de blootgestelde palen omgeving.

Yoghurt & Black Mosterd Remedy

Maal een hele zwarte mosterd tot een poeder en toe te voegen aan een container van vanille yoghurt. Roer het mengsel goed. Eet de yoghurt dan drink een glas karnemelk. Bereid de oplossing dagelijks en consumeren voor het ontbijt.

granaatappel Remedy

Meng een kopje granaatappel schillen in een pot van water. Breng de oplossing aan de kook en laat het afkoelen. Roer het mengsel en drink een glas van het elke ochtend en elke avond.

Black Mosterd & geitenmelk Remedy

Maal 10 gram zwarte mosterd in een dunne poeder. Giet de zwarte mosterd poeder in 10 eetl. van geitenmelk. Roer de melk goed en voeg dan 5 gram suiker. Drink de zwarte mosterd remedie elke ochtend voor het ontbijt eten. Deze oplossing is gericht op het bloeden palen.

Tamarinde Plant & Yogurt Remedy

Neem een ​​container van yoghurt en meng in 4 theel. van tamarinde plant bloeit en 1 theel. granaatappelsap in de container. Meng het mengsel goed. Voeg 1 theelepel. koriander en 1 theel. gember plakken om de yoghurt mengsel. Eet de yoghurt mengsel in de namiddag samen met uw lunch. Deze oplossing is voor zowel droge als bloeden palen.

ui Remedy

Als u bloeden palen, meng 3 eetlepels. suiker en één gesneden kleine ui in een kom. Roer de suiker op tot de ui en eten. Maken en consumeren dit mengsel twee keer per dag. Deze oplossing werkt ook voor droge lagen.

Radijs & Honey Rub-On Remedy

Rasp 5-6 witte radijs in een kom om de groente van sap te halen. Meng de radijs sap met 2 theel. honing. Roer het mengsel goed en toe te passen direct op de blootgestelde palen omgeving.