Remedy Home for Sore Heels

Foot pijn kan een invaliderende aandoening --- immers, het is die twee kleine bundels van botten, zenuwen en spieren die het gewicht van je hele lichaam te dragen. Consistente fysieke stress van het werk of inspanning kan leiden tot chronische problemen of verergeren bestaande. Maak je geen zorgen als je honden blaffen, maar --- zijn er een verscheidenheid van home remedies voor pijn in de voet, of ze regelmatig pijn te doen of je net had een bijzonder zware dag.

fascia plantaris

Hoewel hielspoor kan roepen beelden van cowboy laarzen, ze zijn eigenlijk een serieuze en relatief veel voorkomende oorzaak van pijn in de hiel. Het ligament het aansluiten van de hiel naar de bal van de voet --- ook wel bekend als de fascia plantaris ligament --- kunnen gevoelig zijn voor ontstekingen, met name bij patiënten met platvoeten. Dit leidt tot kleine kalkafzettingen in de hiel, vormende wat wel aangeduid als "hielsporen."
Een andere veel voorkomende oorzaak van pijn in de hiel is ook gerelateerd aan de fascia plantaris: post-statische dyskinesie. Dit betekent letterlijk 'pijn na rust, "die perfect beschrijft de symptomen --- patiënten kunnen intense pijn in de hiel merken na langdurig zitten, of wanneer ze de eerste stap uit bed in de ochtend.

Het verlichten van pijn in de hiel

Hoewel er een aantal enigszins gevarieerde oorzaken voor de hiel pijn, de meeste van deze sites delen een gemeenschappelijke band: een gebrek aan steun. De eenvoudigste behandeling is aangepast schoeisel. Draag altijd de juiste schoenen voor lichamelijke activiteit, met name activiteiten die moeilijk op je voeten, zoals joggen. Gebruik inlegzolen om de boog van je voet te ondersteunen, en hielkussens om de druk op je hielbeen verzachten --- deze zijn algemeen verkrijgbaar bij drugs-en schoenenwinkels.
In rust, masseer de hiel met een icepack om eventuele ontstekingen te verlichten. Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen ook helpen verlichten de zwelling en ongemak, produceren duurzame resultaten binnen enkele dagen tot weken.
Sommige ernstige gevallen kan professionele medische aandacht of een operatie nodig --- als hielpijn handhaaft haar ernst of erger, raadpleeg dan een podoloog.

alternatieve methoden

Enkele andere oplossingen voor de behandeling van pijn in de hiel komen niet uit de drogist of kantoor van de dokter, maar de supermarkt. Het weken een hiel-vormig stuk papier in appelazijn kan vrijstelling verlenen --- draag het op een regelmatige basis voor vier of vijf dagen. U kunt ook proberen te mengen met melasse en zuiveringszout voor een dikkere actueel oplossing. Terwijl thuis, wikkel een groen blad van de verse kool rond de hiel en wikkel het in papier. Drink alfalfa thee vaak ook --- twee of meer keer per dag --- voor extra verlichting. Dit en calcium-rijke voedingsmiddelen zijn een veilige, gemeenschappelijk huis behandeling. Gebruik geen eetbare remedies niet consumeren na het gebruik ervan op uw voeten.