Remedy Home for Risens

Risens, ook bekend als kookt, pijnlijk pus gevulde knobbeltjes die vorm onder de huid. Ze vormen wanneer een haarfollikel raakt besmet met staphylococcus aureus bacterie. Ze kunnen overal op het lichaam behoren, maar komen het meest voor de hoofdhuid, billen, gezicht of oksel. Ze zijn besmettelijk. De pus dat afvoert wanneer een kook opent kan nabijgelegen huid besmetten, maar de kook kan reageren op een aantal huismiddeltjes.

Home remedies voor Risens

Risens zijn infecties en kan worden behandeld met enig kruid met antibiotica en / of antiseptische eigenschappen.

Volgens het boek "recept voor Nutritional Healing" door Phyllis A. Balch, CNC, colloïdaal zilver is de primaire behandeling voor risens of kookt. Zilver wordt beschouwd als een natuurlijk antibioticum dat bacteriën, schimmels en virussen vernietigt en bevordert een goede genezing. Colloïdaal zilver is zowel plaatselijk als systemisch gebruik; instructies op het etiket moeten worden opgevolgd.

Colloïdaal zilver is verkrijgbaar bij winkels gezondheid van voedsel en andere verkooppunten waar de homeopathische producten worden verkocht.

Andere behandelingen omvatten knoflook, een ander natuurlijk antibioticum. Doseringen zijn gewoonlijk twee capsules taken driemaal per dag. Knoflook is niet alleen bekend voor het doden van bacteriën, maar voor de verbetering van het immuunsysteem dat het lichaam in staat om te vechten tegen de infectie die risens vormt toeneemt.

Andere stoffen die het lichaam in staat om te vechten tegen infecties kunnen verbeteren omvatten vitamine A, een stof waarvan bekend voor het reinigen van de plaatsen van infectie en vitamine C, die het immuunsysteem verbetert en dient als een anti-inflammatoir.

Voorzorgsmaatregelen

Mensen met een risens kunnen andere maatregelen om de risens te wissen en de verspreiding ervan te voorkomen.

Houd de site van de verrezen schoon, en probeer niet om de risens uitlekken. De bacterie kan vervolgens verspreid naar andere gebieden en vormen nieuwe risens. Schoon, warme kompressen kunnen de pijn van de risens te verlichten en te helpen de risens uitlekken. Het vermindert ook de zwelling en bevordert het genezingsproces.

Behandeling voor Breuk

Als de opgestane pauzes en begint om uit te lekken, breng dan een warme, natte kompres. Dit zal enige pijn te verlichten, en trek de pus uit de wond. Veeg niet het kompres over de wond. Dit zou de pus naar aangrenzende huid te verspreiden en het gebied besmet met risens uit te breiden.

Vanwege hun besmettelijkheid, zou iemand helpen bij de behandeling van risens rubber handschoenen of wassen hun handen met zeep antibioticum direct na het gebied van de risens raken.

Een arts moet worden geraadpleegd als de risens niet duidelijk in twee weken, worden ze pijnlijk of blijven groeien ondanks behandeling. Artsen zal waarschijnlijk voorschrijven van antibiotica als behandeling.

Omdat risens zijn misschien besmettelijk, moet een zekere behandeling worden toegepast om de verspreiding in het lichaam en anderen te beperken. Iedereen blootgesteld aan een andere persoon risens zou willen wassen met een antibacteriële zeep onmiddellijk na de blootstelling.

De beste strategieën om risens te voorkomen is om de huid schoon te houden door regelmatig baden met warm water en zeep.