Remedy Home for neusallergieën

Neusallergieën overgevoelig reacties op normaal onschadelijke stoffen. Zij beïnvloeden mensen van alle leeftijden en kan worden veroorzaakt door pollen, planten, huidschilfers van dieren, veren en een tal van andere milieu-elementen. Er zijn vele natuurlijke behandelingen beschikbaar om te helpen bij het voorkomen en verlichten van deze reacties.

Herbal Behandelingen

Een verscheidenheid aan kruiden-home remedies kunnen helpen bij de behandeling neusallergieën. Probeer het drinken van 1 of 2 kopjes per dag van kamille thee gezwollen neus te voorkomen. Chen-pi genomen in tinctuur vorm kan allergische reacties te voorkomen. 10 tot 15 druppels in 1/4 kopje water drie keer per dag.
Gember vermindert ook allergische ontstekingen. Neem 1000 milligram 3-4 keer per dag. Mierikswortel kunnen helpen verlichten congestie. Neem 1/2 tot 1 theelepel van bereide mierikswortel dagelijks tot symptomen verbeteren.
Neem 150 tot 300 milligram Pijnmboomschors of druivenpit extract dagelijks een loopneus te stoppen. Quercetine kan helpen voorkomen dat seizoensgebonden allergieën indien genomen dagelijks ongeveer zes tot acht weken voor allergie seizoen begint. Neem 125 tot 150 milligram drie keer per dag.
Rooibos thee fungeert als een natuurlijke antihistamine. Brandnetel kan dramatische verlichting van hooikoorts te bieden en stopt een loopneus.

Traditionele Chinese Geneeskunde

Ephedra afkooksel kan helpen stoppen met piepende ademhaling. Kudzu kan worden gebruikt voor nasale allergieën die vergezeld gaan van een stijve nek en rug te behandelen. Ephedra, Asiasarum en Prepared Aconitum afkooksel kan helpen bij de behandeling van een verstopte neus veroorzaakt door ceder pollen allergieën. Neem voor de start van allergie seizoen voor een optimale effectiviteit.

aromatherapie

Etherische oliën of hele kruiden toegevoegd aan kokend water kan helpen openen verstopte neus. De beste zijn eucalyptus, tijm en pepermunt. Geniet van 1 ounce van het kruid of voeg een paar druppels van de olie aan een kokende kopje water en inhaleer de stoom.

supplementen

Thymus extracten kan de duur en frequentie van neusallergieën verkorten. Ze voorkomen dat het immuunsysteem van het vrijgeven van chemische stoffen die allergische reacties veroorzaken. Neem 750 mg eenmaal per dag. Er zijn gemengde resultaten van studies over de vraag of vitamine C kan helpen voorkomen hooikoorts geweest. Het kan helpen en het zal zeker geen kwaad. Neem 1000 milligram per dag.

andere suggesties

Wrijf kamille crème op je middenrif om de spieren te ontspannen en het verbeteren van de ademhaling. Installeer een HEPA luchtfilter in uw huis en maken gebruik van een vacuüm met een HEPA-filter. Drink minstens acht glazen van stoom gedestilleerd water per dag en proberen om kraanwater te vermijden.
Sommige mensen hebben gemeld profiteren van hypnose en psychische desensibilisatie therapie. Bovendien, sommige mensen beweren dat hun allergie door het eten van lokaal geproduceerde stuifmeel en honing te hebben genezen. Raadpleeg een arts voordat u deze.
Een ander huis remedie is om een ​​neti pot te gebruiken met een zoutoplossing te reinigen van de neus. U kunt deze potten te kopen in een verscheidenheid aan winkels en ze komen meestal met de oplossing.