Remedy Home for jeukpoeder

Hoewel een aantal over-the-counter anti-jeuk middelen worden op grote schaal verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogisterij, zou je op zoek naar een gemakkelijke oplossing om thuis te proberen. Zuiveringszout en havermout zou u opluchting. Daarnaast kan aromatherapie een gemakkelijke oplossing voor u, ook. Het is echter belangrijk om te weten wanneer uw symptomen ernstig genoeg zijn om uw arts te bellen.

ingrediënten

Om jeuk thuis controleren, overwegen gebruik te maken baking soda. Je kon zuiveringszout wrijven op de jeuk, maar je zou ook verlichting te vinden door de invoering van een half kopje zuiveringszout in een bad vol water. Geniet in deze remedie voor ongeveer twintig minuten, één keer per dag totdat de jeuk is opgelucht.

U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout om een ​​anti-jeuk pasta te maken. Meng een lepel zuiveringszout met een kleine hoeveelheid water en dep het op het getroffen gebied. Naar behoefte aanbrengen.

Je zou ook verlichting van havermout poeder te vinden. Je kon een over-the-counter havermout oplossing te gebruiken in een warm bad voor opluchting. Dergelijke producten normaal gebruikt colloïdale havermout en zal uw afvoer niet verstopt. Om een ​​vergelijkbaar product maken thuis, gebruik maken van een blender of keukenmachine en fijn te malen ouderwetse gerolde haver. Voeg ongeveer een kopje van de gepoederde oplossing om water te verwarmen. Voor extra hulp, kunt u ook zuiveringszout of zelfs eucalyptus of pepermunt essentiële oliën toe te voegen.

aromatherapie

Naast de anti-jeuk poeder, kon u ook proberen aromatherapie om je jeuk symptomen te verlichten thuis. Valerie Ann Worwood, auteur van "The Complete Book of etherische oliën en Aromatherapie," suggereert het toevoegen van vijf druppels van een van beide eucalyptus of pepermunt (of een combinatie van beide) naar een theelepel van een base plantaardige olie, zoals olijfolie, jojoba en druivenpitolie . Masseer de oplossing op het getroffen gebied als dat nodig is. Bewaar de oplossing in een donkere glazen fles.

dokter

Neem contact op met uw arts als u een uitslag ontwikkelen tijdens het gebruik van andere medicijnen. De "artsen" Boek van Home Remedies for Women ", zegt die soms medicijnen kunnen allergische reacties die resulteren in jeukende huiduitslag veroorzaken.

Ook contact op met uw arts als, na het gebruik van huismiddeltjes, uw uitslag niet opruimen na week, de jeuk is zo pijnlijk dat het houdt je 's nachts wakker, ontwikkel je blaren, je pus of zwelling en / of gepaard gaat met koorts. Te veel jeuk kan leiden tot de getroffen gebieden te worden besmet. Kijk voor de gele of witte vloeistof, zwelling en warmte in het getroffen gebied.