Remedy Home for Jeuk & Rash

Jeuk en het ontwikkelen van een uitslag zou iedereen ongemakkelijk. Droge huid of allergische reacties op chemicaliën, zeep, kleurstoffen, insectenbeten of iets dat de huid heeft aangeraakt leidt de lijst van de oorzaken van jeuk en huiduitslag. In plaats van synthetische crèmes, gebruik van natuurlijke home remedies voor de jeuk of uitslag. Vind deze producten in de keuken, badkamer of zelfs in de tuin.

Wat heb je nodig

Onderzoek de badkamer en een wasserette oplossingen. Controleren om te zien of een van hen onlangs gewijzigd. Dit kan de reden voor de jeuk en huiduitslag. Als er iets is veranderd, schakelt het terug naar het oorspronkelijke product. Controleer voedingsmiddelen en dranken in de keuken om een ​​eventuele voedselallergie te overwegen.

Producten zoals havermout, citroensap, kokosolie, amandel bladeren en papaya zaden effectief te genezen en laat het ongemak niveau van jeuk en huiduitslag. Olijfolie, aloë en kamille thee bevatten ook helende eigenschappen voor de uitslag. Hebben een vijzel handig voor het gemak van het slijpen zaden of kruiden. Zorg voor een paar vingernagel klippers en katoenen handschoenen of sokken. De vingernagel klippers verkorting van de nagels en de handschoenen of sokken bieden bescherming tegen vingernagels terwijl je slaapt.

Kalmeren en te genezen

Giet een kopje of twee van ongekookte havermout in een bad van lauw water. Warm water zal de huid irriteren. Weken in het water ongeveer 20 tot 30 minuten, volledig bedekt de uitslag. Dit verzacht de jeuk. Meng citroensap en kokosolie samen om onmiddellijke hulp te verlenen aan de huid. Crush papaya zaden met de vijzel tot een pasta die u rechtstreeks van toepassing zijn op de geïrriteerde huid te creëren. Plet de amandel bladeren en de olie direct op het getroffen gebied. De amandel extract kalmeert de jeuk.

Wrijf olijfolie direct op de huid. Het voedt de huid en bevordert de genezing. Snijd en de aloë rechtstreeks van toepassing vanaf de plant. Aloë bevat rustgevende en helende eigenschappen. Kook kamille thee, laat afkoelen en gelden voor de uitslag met een spons. Drink kamillethee en andere citrusvruchten om genezing te bevorderen van binnenuit.

Verkort vingernagel lengte met de tondeuse, het voorkomen van lange nagels van het doen van nog meer schade als krassen. Rond vingernagels met een vingernagel bestand voor extra preventie. 'S nachts, te dekken handen met handschoenen en sokken. U krabben stil terwijl je slaapt, dus dit beschermt u tegen het breken van de huid als je probeert te krabben tijdens het slapen. Voor meer informatie, raadpleeg uw arts.