Remedy Home for Colonics

Hoewel er speciale klinieken die colonics kan beheren, is het begrijpelijk dat een individu eerder een dikke darm in het comfort en de privacy van zijn eigen huis zou krijgen. Colonics vaak gedaan om de dikke darm en dikke darm bacteriën en fecale residu reinigen. Colon reinigt ook worden gedaan op te helderen mild aambeien, voor te bereiden op een darm-test en voor het algemeen, het gehele lichaam onderhoud.

Voorzorgsmaatregelen

Een colon, ook bekend als een colon irrigatie of colon hydrotherapie, meestal werkt het beste voor de eerste stadia van reiniging. Meer geavanceerde colon opbouw en obstipatie mag niet reageren op een colon dat u zelf beheren. Voor routine-onderhoud, maar thuis klysma kits en speciale huis dubbele punt zuivering kits kan zeker een effectief werk te doen.

Hoe maak je een Colonic beheren

Een colon typisch direct toegediend in de darm. Andere soorten colon reinigingsmiddelen kunnen behulp van orale capsules die bestaan ​​uit speciale kruiden en ingrediënten, die worden gebruikt als mild laxeermiddelen en constipatie relievers nodig, maar darmspoeling pakken het probleem van dubbele punt zuivering direct.

Je moet een klysma zak of emmer, een klysma buis, een buis klem of afsluiter, een klysma mondstuk of tip en klysma vloeistof. Al deze items kunnen worden gekocht bij een apotheek of de gezondheid van voedsel op te slaan. Veel soorten klysma vloeistoffen kunnen worden gebruikt in een colon. Water komt het meest voor, maar u kunt ook probiotica, yoghurt, epsom zouten, koffie, wonderolie of olijfolie, azijn, vers geperst sap, of kruidenthee en extracten te gebruiken.

Sluit de klysma zak om de klysma buis, klem de buis, en vul de zak met uw keuze van de vloeistof. Hang de zak 3 tot 4 voet boven de grond, dan plaatst zich op de vloer, naar boven. Gebruik een beetje olie aan uw anus smeren. Royaal smeer de klysma mondstuk, en plaats deze in je anus. Laat vervolgens de klem dat op de klysma buis, en laat de vloeistof te stromen in uw dikke darm. Zodra je een gevoel van volheid te voelen, klem de slang en verwijder het mondstuk. Probeer de vloeistof voor ten minste twee minuten te behouden, maar niet langer dan 10 minuten, en dan leeg je darmen.

Colonics zijn veilig uit te voeren op een regelmatige basis, maar altijd voorzichtig met de apparatuur en onderzoek geen vloeistoffen of kruiden die je lichaam niet zou kunnen verdragen.