Remedy Home for Aching Knees

Remedy Home for Aching Knees


Pijnlijke knieën zijn een veel voorkomende klacht. Of als gevolg van letsel, leeftijd of ziekte, de redenen voor pijnlijke knieën zijn talrijk en kunnen eenvoudig of complex zijn. Er zijn veel dingen die je thuis kunt doen om de pijn van pijnlijke knieën te verlichten. Dit artikel geeft u enkele tips over hoe om verlichting te vinden geven.

IJS

Beginnen met de ICE-methode: (I) ce, (C) ompress, en (E) Levate. Haal je het gewicht van de knie, verheffen boven heuphoogte en breng een pak ijs op de knie minstens twintig minuten. Wanneer u klaar bent met slagroom, breng dan een compressie-wrap aan de knie en laat het rusten. Een Aas bandage zal meestal volstaan. Gebruik de Ace bandage als ondersteuning voor uw knie tot het minder pijnlijk.

geneeskundig behandelen

Gebruik NSAID's. Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen omvatten ibuprofen, aspirine en naproxen (Aleve). Deze medicijnen zijn gemaakt om te verminderen zwelling in het gewricht en pijn te verlichten. Door het handhaven van een constant niveau van deze in je bloedbaan tijdens pijnlijke flare-ups van artritis, of tijdens het herstel van een knieblessure, kunt u aanzienlijk verminderen uw ongemak en het verhogen van uw mobiliteit. Neem contact op met uw arts als u zich zorgen maakt over de dosering of allergieën.

Houd ze in beweging!

Houd die kniegewrichten te bewegen. Letting absoluut ze nog steeds blijven, is het ergste wat je voor pijnlijke knieën kan doen. Hierdoor kan in wezen het gewricht "bevriezen" en verplaatsen twee keer zo pijnlijk. Het is een koude, harde feit van de fysiotherapie dat patiënten die hun zere knieën hoeft te gebruiken twee keer zo lang een herstel. Ja, zult u nodig hebt om de knie te beschermen tegen stress en van overmatig gebruik, maar dat betekent niet dat het niet gebruikt op alle. Wandelen, buigen en strekken --- maar die bewaren knieën buigen.