Remedies voor Sinus allergieën

Sinussen zijn de holle ruimten rond de nasale passages rond de neus. Sinussen produceren slijm, die vervolgens afwateren in de neus. Deze sinussen kunnen besmet door bacteriën, allergenen en verontreinigende stoffen en veroorzaken slijm te worden geblokkeerd te worden. Wanneer sinussen besmet raken, kunnen ze veranderen in een sinus-infectie of sinusitis.

Oorzaken

Allergieën zoals hooikoorts kan de sinussen te blokkeren waardoor ontstekingen. Hooikoorts kan worden veroorzaakt door pollen, stof en huidschilfers van huisdieren. Sporen van schimmels of schimmels kunnen ook allergische reacties veroorzaken.

symptomen

De meest voorkomende symptomen van sinusitis zijn hoofdpijn, gezicht pijn, verstopte neus, keelpijn, verkleurde loopneus en koorts. Sinusitis kan ook symptomen van jeukende rode ogen, niezen en blauw gekleurde huid onder de ogen.

Behandeling

Bacteriële infectie van de sinussen worden behandeld met antibiotica zoals amoxicilline. Een virale infectie van de sinussen geen antibiotica nodig en behandeld om de symptomen te verlichten. Nasale corticosteroïden zoals Flonase behandelen ontsteking van de nasale passages. Zoutoplossing neusspray zal de neus te spoelen. Over-the-counter decongestiva zoals Sudafed kan helpen verminderen benauwdheid in de neus. Aspirine, Tylenol en Advil kan helpen met het gezicht pijn en hoofdpijn. Antihistaminica zoals Claritin kan helpen verlichten van de jeuk van neus en ogen. Wees voorzichtig met antihistamine gebruik als ze u slaperig kunnen maken.

Home Remedies

Drink veel vocht om te helpen met drainage. Stomen uw sinussen kan ook helpen om de drainage te bevorderen en te verlichten pijn. Adem in stoom van een kom warm water met een handdoek gedrapeerd over je hoofd of neem een ​​warme douche en adem in de vochtige stoom. Warme kompressen op het gezicht zal pijn en druk. Een lamp spuit kan worden gebruikt om neus spoelen met een oplossing van zout water. Dit helpt duidelijk uw sinussen. Tot slot, slapen met twee kussens om je hoofd te verheffen, zodat sinussen gemakkelijker kunnen uitlekken en congestie terug te dringen.

Geen alcohol te verminderen zwelling in het slijmvlies van de neus passages.