Remedies voor Migraine

Migraine is een ernstige, pijnlijke hoofdpijn die kan duren uren of zelfs dagen. Ze kunnen misselijkheid en een extreme kloppend van het hoofd veroorzaken. Licht en geluid gevoeligheid zijn normaal gesproken gepaard gaan met migraine. Er is geen manier om migraine te voorkomen, maar de behandeling kan de ernst verminderen.

symptomen

Symptomen van een migraine omvatten pijn aan een of beide slapen, kloppende of pulserende pijn, misselijkheid en braken. De pijn kan zich ook in het voorhoofd, het achterhoofd en rond het oog. Sommige mensen ervaren aura voorafgaand aan migraine. Aura's zijn blinde vlekken, lichtflitsen of tintelingen in de arm of been. Volgens Medicinenet.com wordt 40 tot 60 procent van mensen ervaren waarschuwingssignalen enkele dagen voor een migraine, waaronder vermoeidheid, prikkelbaarheid, slaperigheid en depressie.

Pijnstillers

Pijnstillende geneesmiddelen worden gebruikt om de symptomen van migraine te behandelen. Advil en Motrin kan helpen milde migraine en over the counter geneesmiddelen die migraine pijn te bieden, zoals Exedrin Migraine, kan matig migraine helpen. Triptan drugs zijn de meest voorkomende behandeling van ernstige migraine. Triptan drugs, zoals Imitrex en Zomig, verlichten de pijn, misselijkheid en gevoeligheid voor licht dat migraine te begeleiden. Ergot geneesmiddelen, zoals Migergot, minder effectief dan triptan drugs, maar lijken op die migraine die langer dan 48 uur te helpen. Antin-ausea geneeskunde, zoals Pepto bismol, kan worden genomen als misselijkheid een symptoom. Verdovende middelen met codeïne worden soms voorgeschreven door een arts de behandeling van migraine pijn bij patiënten die niet triptan of ergot drugs te nemen.

andere Medicijnen

Geneesmiddelen kunnen niet altijd in staat om migraine te voorkomen, maar kunnen zij in staat om de ernst en frequentie van de hoofdpijn te verminderen. Cardiovasculaire geneesmiddelen, zoals Isoptin kan zijn dat bepaalde migraine en aura symptomen voorkomen. Prinivil een antihypersensitive medicijn nuttig in het verminderen van de ernst en de duur van migraine. Sommige antidepressiva, zoals Pamelor, zijn nuttig bij het voorkomen van migraine door het beïnvloeden van serotonine in de hersenen. Anti-epileptische geneesmiddelen, zoals Topomax, kan de frequentie van migraine te verminderen.

Home Remedies

Er zijn zelfzorg maatregelen die u kunt nemen om af te weren of te verlichten de pijn van een migraine. Vind ontspannende dingen te doen, zoals het luisteren naar muziek, het nemen van een mooie lange bad of het lezen van een goed boek. Regelmatige lichaamsbeweging en ten minste zes tot acht uur slaap per nacht helpt ook. Houd een dagboek van wanneer uw hoofdpijn zich voordoen en welke medicijnen helpen de pijn en de ernst.

Kruiden, zoals pepermunt en passiebloem kan worden gebruikt in thee en is aangetoond dat migraine pijn. Een ingrediënt in cayennepeper genaamd capsaïcine verhoogt het lichaam van de pijngrens en kunnen bijdragen tot het verminderen van migraine pijn. U kunt de cayennepeper voor migraine gebruik in de vorm van een neusspray bij een health food winkel te kopen. Aromatherapie geuren zoals eucalyptus, lavendel, rozemarijn, basilicum, gember en kamille kan helpen om de ernst en frequentie van migraine te verminderen. Adem de aromatherapie oliën gedurende 15 tot 20 minuten driemaal daags. Raadpleeg uw arts bij het nemen van kruiden of met behulp van aromatherapie als sommigen kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt.