Remedies voor Hartkloppingen

Remedies voor Hartkloppingen

De term hartkloppingen verwijst naar sensaties die het hart is racen, beukende, onregelmatig kloppen of overslaan van beats. Deze gevoelens kunnen worden gevoeld in de nek of de borst en kan optreden als een symptoom van hart-en vaatziekten dan niet gerelateerd zijn aan een ziekte. Als hartkloppingen aanwezig zijn, is de eerste stap te zijn de oorzaak correct gediagnosticeerd. De remedies voor hartkloppingen veroorzaakt door een medische aandoening kan anders dan de oplossingen voor niet-ziekte gerelateerde symptomen.

Medicijnen en chirurgie

Als hartkloppingen worden veroorzaakt door een hartkwaal, dan medicijnen of een operatie kan nodig zijn, afhankelijk van de Cleveland Clinic. Arts de behandeling bij een andere symptomen die een ernstige ziekte wijzen optreden naast de hartkloppingen. Deze kunnen onder meer moeite met ademhalen, zweten, duizeligheid, pijn op de borst, verwarring of flauwvallen. In ernstige gevallen kan het nodig zijn een pacemaker worden geïmplanteerd om het hart handhaven van een regelmatig ritme.

Beheren Stress en emoties

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, in de meeste gevallen hartkloppingen zijn niet ernstig en kan worden gecontroleerd door het nemen van maatregelen om stress te verlagen en het beheer van sterke emoties. De website beweert dat het beoefenen van diepe ademhaling en / of ontspanningstechnieken, yoga of tai chi kunnen allemaal helpen om de frequentie en de ernst van hartkloppingen te verminderen. Het bijhouden van een dagboek van enige emoties of situaties die zich met de hartkloppingen zal helpen om erop te wijzen triggers.

Vermijd Dieet en medicatie Triggers

Bepaalde stoffen in voedsel, dranken en kan medicijnen alle trekker hartkloppingen, volgens de National Heart Lung and Blood Institute. Het vermijden van producten die kunnen stimuleren het hart kan helpen. Deze omvatten cafeïne, tabak, alcohol en chocolade. Daarnaast kruidenmiddelen, koude medicijnen, dieet pillen en illegale drugs kan maken allemaal het hart race. Praat met een arts of apotheker over al voorschrift, over de toonbank, kruiden, voedings-en dieetproducten die worden gebruikt om te zien of hartkloppingen zijn een veel voorkomende bijwerking.

Get Enough Rest

De universiteit van Iowa website beveelt een regelmatige slaappatroon als vermoeidheid kan leiden tot hartkloppingen. Naar bed gaan en opstaan ​​op hetzelfde tijdstip iedere dag en het uitvoeren van kalmerende activiteiten zoals lezen of het nemen van een warm bad voor het slapengaan kunnen helpen om aan te moedigen een goede nachtrust. Daarnaast is rekening te houden over de effecten van zware inspanning en bezuinigen als dat nodig is. Oefening releases adrenaline en krachtige workouts kan te veel produceren, zowel tijdens als na de inspanning die hartkloppingen kan veroorzaken.

Probeer Acupunctuur

Hoewel veel meer onderzoek nodig is het mogelijk dat acupunctuur kan helpen om hartkloppingen te kalmeren. Het Dana Foundation website beweert dat veel van de meridiaan punten die worden gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde blijken buurt zenuwbanen, waarvan sommige regelen de elektrische activiteit van het hart. Het gebruik van acupunctuur of acupressuur op deze punten kunnen helpen om invloed op de hartslag. Voordat u probeert acupressuur zorg ervoor dat de beoefenaar is gelicenseerd en volgende richtlijnen die door de staat zijn ze oefenen in te stellen.