Regels voor Dixie Youth Softball Pitching

Regels voor Dixie Youth Softball Pitching

Dixie competities bieden toegang tot georganiseerde honkbal en softbal aan kinderen in 11 zuidelijke staten van Texas naar Virginia. Meisjes spelen Dixie softbal concurreren op een kleiner gebied dan andere jongeren softbal programma's ', het veranderen van de dynamiek en de regels voor de werpers.

The Official Ball

Dixie Softball omschrijft de officiële bal zo met een kapok of kurk en rubber kern van latex of rubber cement om een ​​natuurlijk of synthetisch leder verbergen bevestigd. Regel 2:01 van de 2010 regels Guide definieert de bal wordt gebruikt door meisjes leeftijden van 7 tot 12, ook bekend als Dixie Sweeties, Darlings en Engelen, als het hebben van een omtrek tussen 10 7/8 en 11 1/8 in., En het gewicht tussen 5 7/8 en 6 1/8 oz. Ballen gebruikt in de Paardenstaarten, Belles en Debs niveaus, of leeftijden van 13 tot 18 jaar, gebruik dan een bal tussen 11 7/8 en 12 1/8 in, in de omtrek en een gewicht van 6 1/4 tot 7 oz.

General Pitching Regels

heuvel The Dixie pitcher's wordt aangevoerd door wat Rule 06:00 noemt het bord van de werper. De werper moet beide voeten planten op de 24-in. plaat voor het begin van haar beweging. De werper moet de set te houden voor een volle seconde met haar schouders in lijn met de eerste en derde honk. Tijdens de beweging, moet de werper één voet in contact met de plaat te houden. De toonhoogte moet onderhands worden geleverd met de hand steeds onder de heup.

verhindert

Regel 6:08 stelt dat "de werper niet zal gooien naar een basis tijdens een levende bal, terwijl haar voet is het contact met het bord van de werper nadat ze de pitching standpunt heeft ingenomen." In dit geval, de werper begaat een balk. Als een speler te gooien naar een basis, terwijl haar voeten op de heuvel, kunnen alle base lopers omhoog één basis. Een basis loper op het derde honk is toegestaan ​​om te scoren.

Wie Standplaatsen

In Sweeties en Darlings, kan competities kiezen voor een pitching machine te gebruiken in plaats van een live-pitcher. Darlings hebben de mogelijkheid van het toestaan ​​van een coach om de toonhoogte, terwijl Sweeties een tee mag gebruiken voor het raken. Engelen is het eerste niveau waar meisjes kunnen pitchen, hoewel lokale competities kunt wisselen in coach van de aanvallende team als de werper gooit vier wandelingen in één inning. De coach maakt de inning en de speler kan haar werkzaamheden te hervatten in de volgende inning.

beperkingen

Pitching regels voor de Paardenstaarten, Belles en Debs beperken hoeveel beurten een speler kan gooien in een week. Paardenstaarten 'werpers, waaronder meisjes 11 en 12 jaar, mogen gooien naar acht innings tussen maandag en de volgende zondagavond. Geen meisje kan meer dan zes innings te gooien in een spel. Belles en Debs worden afgetopt op zeven innings in een spel en niet meer dan 10 tussen maandag en zondag.