Regels van een Horseshoe Court & Game

Regels van een Horseshoe Court & Game


Ondanks de duidelijke regels, kan hoefijzers nogal een uitdagende sport. Gelukkig voor hoefijzer liefhebbers, een verordening hoefijzer put is vrij eenvoudig te bouwen en kan uren plezier voor het hele gezin. Gewoon het verzamelen van een paar alledaagse materialen en ga naar de achtertuin om te beginnen met het opzetten van uw rechtbank.

Pit Construction

Om een ​​hoefijzer put bouwen, you & rsquo; ll een 40-by-6-foot-niveau gebied in uw tuin nodig. Aan elk uiteinde, het besturen van een 35-inch staak in de grond totdat er slechts 14 inches ervan uit te steken. De inzet moet een inch in diameter. De inzet moet iets schuin naar elkaar, onder een hoek van ongeveer 3 graden. Mark vier overtreding lijnen & mdash; een 27 voet van elk spel staat, en nog eens 37 voet van elkaar het spel.

Extras

Als u van plan bent om hoefijzers vaak te spelen, kunt u uitgeven aan een paar extra luxe om u te helpen het meeste uit uw hoefijzer put te krijgen. Het kan nuttig zijn om een ​​houten bord construct aan drie zijden van de put hoefijzers en los vuil bevatten. In feite, als het vuil rondom de inzet krijgt te los zit, kunt u een laag toe te voegen zand te helpen houden op zijn plaats. Denk aan het gieten van smalle betonplaten (18-20 & frac12; inch met 6 feet) om de spelers een gladde plek om te staan ​​als werper.

reglement

Hoefijzer regelgeving vereist dat hoefijzers weegt ongeveer 2 & frac12; lbs. en hebben openingen niet breder dan 3 inch. Spelers moeten in de verre foutlijn staan ​​en gooien van de schoenen in de richting van de brandstapel. Spelers ontvangen punten gebaseerd op hoe dicht hun schoenen komen naar de brandstapel. Elke speler gooit twee schoenen per inning.

scoren

Scoren in hoefijzers is zeer eenvoudig. & Ldquo; Ringers & rdquo; (Wanneer het hoefijzer omsluit de brandstapel) zijn drie punten waard. Alle andere schoenen die grond binnen 6 inch van de brandstapel zijn één punt waard. Spelers normaal spelen voor een bepaald aantal innings, of totdat een speler een vooraf bepaalde score bereikt.

wijzigingen

Kinderen jonger dan 9 jaar kunnen hun hoefijzers pitchen van een 20-voets vuile lijn. Vrouwen en kinderen in de leeftijd van 9 en 18 mogen afstand van de 27-voet vuile lijn. Indien gewenst kunt u de inzet te schilderen om ze beter zichtbaar te maken.