Red Dot Vs. reflex Sight

Red Dot Vs. reflex Sight


Het debat over de vraag of een rode stip gezicht gebruikt of een vizier wordt vaker overwogen. Beide items zijn zeer doeltreffende instrumenten, en de moderne slagveld wordt hen een ruige testbaan.

Functie

Red puntgezichten gebruiken in het algemeen een buis en vormen een rode punt, in plaats van een draadkruis, over het doel. Reflex bezienswaardigheden project een holografisch beeld van een hedendaagse vizier op een glazen scherm waar de reikwijdte normaal zou zitten. Sinds de oorlog in het Midden-Oosten in 2001 begon, heeft de markt vol van beide soorten, die vóór die tijd nogal ongewoon waren geweest.

Debat

Nu gemeengoed binnen de schietpartij gemeenschappen, gebruikers beweren welke van deze apparaten is superieur. Elk heeft attributen in haar voordeel. Rode stippen zijn beschikbaar met een enorme levensduur van de batterij (tot 50.000 uur), en nieuwe gebruikers aan te passen aan hen veel gemakkelijker. Reflex bezienswaardigheden, aan de andere kant, kan meer precisie op afstand en snelle schieten bieden op korte afstand.

In het veld

Polling gebruikers zouden voorstanders van elk type van het zicht te vinden; Het is echter onwaarschijnlijk dat een gebruiker die beweert dat het andere type inferieur zijn. Fabrikanten, distributeurs en dealers aan te geven dat de meningen verdeeld tussen de twee soorten bezienswaardigheden zijn meer een weerspiegeling van de voorkeur dan van de functie en de functie.