Recepten voor Low-Calorie Foods

Caloriearm dieet zijn een goede manier om gewicht te verliezen. Nog beter, zijn er aanwijzingen dat het handhaven van een caloriearm dieet tekenen van veroudering kan omkeren, verlengen het leven en de productie van tal van andere voordelen voor de gezondheid. Onder een regelmatige calorie-arm dieet, een persoon verbruikt tussen de 1.500 en 1.800 calorieën per dag. Om de volledige voordelen voor de gezondheid te plukken, moet men ervoor zorgen dat de geconsumeerde voedingsmiddelen zijn niet alleen laag in calorieën, maar qua voedingswaarde uitgebalanceerd.

Ontbijt: Gekruide Pumpkin Oatmeal

1-1 / 4 kopjes water
Snufje zout
2/3 kopje havermout (175 calorieën)
1/4 kop ingeblikte pompoen (21 calorieën)
1/4 theelepel. kaneel
1/4 theelepel. nootmuskaat
2 theel. honing (44 calorieën)

Breng het water aan de kook op hoog vuur, voeg zout en haver. Lagere warmte aan medium, koken voor twee minuten, onder regelmatig roeren, zet het vuur laag. Vervolgens combineren de specerijen en ingeblikte pompoen in een kom en roer in de havermout. Serveer warm. Totaal: 250 calorieën.

Lunch: Spinazie Salade met avocado en Grapefruit

1 eetl. olijfolie (120 calorieën)
2 eetl. balsamico azijn (4 calorieën)
Zwarte peper naar smaak
3 kopjes verse baby spinazie (36 calorieën)
¼ avocado (58 calorieën)
½ roze pompelmoes (46 calorieën)

Klop azijn, olie en peper. spinazie toe te voegen en meng. Snijd de avocado in blokjes en voeg toe aan kom met spinazie. Peel en verwijder merg uit grapefruit, en verwijder het membraan van elkaar grapefruit segment. grapefruit toe te voegen aan salade en toss. Totaal calorieën: 264.

Diner: amandel-Encrusted Salmon

1 6-oz. zalmfilet (215 calorieën)
Zout
Peper
2 theel. citroensap
2 eetl. geroosterde amandelen, fijngehakt (100 calorieën)
¼ kopje fijne broodkruimels (112 calorieën)
¼ theel. gemalen komijn

Verwarm de oven voor tot 500 F. Rub vis met zout en peper, laat marineren in citroensap voor ½ uur. Combineer amandelen, broodkruim en komijn in een kom. Verwijder vis uit de marinade. Schep droge mengsel op tops en zijkant van visfilet tot het vlees volledig bedekt. Coat een grill pan met koken spray en leg de vis (huid naar beneden) op de pan. Bak ongeveer 15 minuten. Serveer met 3 kopjes van gestoomde spinazie, indien gewenst. Totaal calorieën: 327. Met gestoomde spinazie: 363.