Raw Food Diëten & Health Spa

Spas zijn begonnen met het combineren van hun ontspanningstechnieken met de gezondheidsvoordelen van een raw food levensstijl. Deze raw food diëten en kuuroorden worden snel aantrekken van bezoekers die willen de voordelen van een raw food dieet, zoals verhoogde energie om gewichtsverlies te realiseren. Voor degenen die net beginnen aan een raw food reis, een raw food dieet en spa is de perfecte plek om te beginnen.

Functie

Raw food diëten en kuuroorden tegemoet te komen aan mensen die op zoek zijn naar een inleiding tot een raw food levensstijl, die op zoek zijn naar de behandeling van langdurige ziekten zoals diabetes of die op zoek zijn naar een intensieve detox. Sommige kuuroorden bieden zelfs verschillende vormen van therapie, spirituele verbinding, ontspanning en genezing.

types

In aanvulling op de typische spa instelling zal je rauw voedsel retraites, meditatie centra, educatieve centra te vinden, doe-het-zelf-resorts, bed and breakfasts en detox retraites. Daarnaast is de aard van de detox-programma's variëren, van het leven voedsel en vegetarisme aan water en sap vasten.

Aardrijkskunde

Raw food diëten en kuuroorden schieten er over de hele Verenigde Staten. Californië, Florida, Illinois, New York, Hawaii, Colorado, Arizona, Texas, Ohio, Washington, Virginia, New Mexico en Michigan bieden top-notch kuuroorden.

Tijdsspanne

De lengte van het programma op een raw food dieet en spa varieert sterk. Of wilt u gewoon een dagje of 4 weken de tijd om te investeren, kunt u een programma dat uw schema past.

voordelen

Een breed scala van onderwerpen komen aan bod in raw food dieet en kuuroorden. Afhankelijk van de aard van de retraite die u kiest, zul je leren hoe je gezond raw food gewoonten te ontwikkelen, hoe je je gezondheid weer op te bouwen, hoe om slechte gewoonten te overwinnen, hoe rauw voedsel te bereiden, het maken en een biologische tuin en nog veel meer te handhaven.