Quick Weight Loss Workout Plan

Gewichtsverlies resultaten nemen de tijd, maar niet iedereen wil besteden jaar slijpen weg vruchteloos in de sportschool, in de hoop op een dag te bereiken van hun doelen. Sommige mensen kunnen dat ongeduld noemen, maar het is eigenlijk initiatief. Zoals het spreekwoord zegt: "Het piepende wiel krijgt het vet." Als u een van degenen die klagen dat de traditionele plannen van het gewichtsverlies nemen veel te lang, bent u in geluk. Ontdek het plan op maat gemaakt voor u - Echte Fast Fat Loss.

Over Real Fast Fat Loss

Real Fast Fat Loss is een no-nonsense benadering van gewichtsverlies door middel van oefening die de traditionele gewichtheffen beweging met interval werk combineert op een stationaire fiets om u zo snel mogelijk naar uw doel. Merk op dat terwijl dit programma levert snelle resultaten, zal het niet eten van een ton van uw vrije tijd in het proces.

workout parameters

Real Fast Fat Loss is een drie-dagen-per-week-programma, waardoor het toegankelijk is voor zelfs de drukste individuen. Het programma gebruikt een ABA regeling herhalen van dezelfde training tweemaal per week (met de "B" training tweemaal herhaald tijdens de tweede week, enzovoort). Het enige verschil is dat naarmate de week vordert, zal de set en rep parameters te wijzigen. Tijdens de eerste training zul je vijf sets van vijf herhalingen uit te voeren op alle oefeningen. Tijdens de tweede training vindt u vier sets van 10 herhalingen uit te voeren. En tijdens de laatste training van de week zal je drie sets van 15 herhalingen te doen. Dit houdt het lichaam gissen en het gewicht smelten off.

Over de Weight Training Portion

Real Fast Fat Loss streeft naar meer calorie├źn verbruiken in minder tijd door het gebruik van metabole koppelen. Een metabole koppeling is twee of meer oefeningen uitgevoerd op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld, zou u kunnen uitvoeren dumbbell lunges en schouder drukken de gewichten, terwijl in de "down" positie. Een andere combo gezien in de training is een kraakpand in combinatie met een druk op (overhead pers met been rijden). Dit bespaart tijd en verbrandt veel meer calorie├źn dan een conventionele installatie.

Over de Cardio

Aan het einde van twee van de drie trainingen, zult u het uitvoeren van Tabata cardio op een hometrainer. Tabata cardio is slechts interval training uitgevoerd in een "20 seconden aan, 10 seconden uit" ritme gedurende acht opeenvolgende sets. Dit komt neer op slechts vier minuten cardio, maar het zal je zweten en het verliezen van gewicht zo snel zo veilig mogelijk te maken.

overwegingen

Natuurlijk, vergeet niet dat er geen workout plan een afschuwelijk dieet kan ontlopen. Voor de beste resultaten, moet u dit plan te combineren met een speciale voedingswaarde regime voornamelijk bestaande uit geheel natuurlijke voedingsmiddelen, zoals mager vlees, fruit en groenten. Scherp Beperk de consumptie van zelfs hele granen en niet te krijgen in de mentaliteit van "verdienen" dessert dankzij uw werk in de sportschool. Vasthouden aan je wapens aan tafel is de enige manier om duurzame resultaten te bereiken.