Quick & amp; Gemakkelijk Diets for Women naar Follow That Give Resultaten Fast

Quick & amp; Gemakkelijk Diets for Women naar Follow That Give Resultaten Fast

Er zijn honderden diëten, maar als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke dieet te volgen dat geeft snel resultaat sommige zijn beter dan anderen. De diëten hier geprofileerd zijn allemaal ontworpen om eenvoudig te zijn en passen in je leven, want als een dieet te complex of moeilijk het zal nooit effectief zijn. Elk richt zich op het verminderen van calorieën om u te helpen snel resultaat te krijgen, maar je moet altijd het advies van uw arts voordat u begint met een gewicht-verlies plan. Sommige plannen, zoals Weight Watchers, benadrukken de groep te ondersteunen, terwijl de Amazing soep dieet en de Diet-Stappenplan zijn doe-het-zelf-programma's die je overal kunt volgen. De sleutel is om uw gezondheid te behouden door het eten op een evenwichtige manier en het verhogen van uw activiteit om vet te snel te verbranden.

Diet-Step Diet Plan

De eenvoudige Diet-Step Diet Plan is een vetarm, vezelrijk dieet plan met de nadruk op evenwichtige voeding en matige lichaamsbeweging. Fred Stutman MD, auteur van "Dieet Stap: 20 gram / 20 Minutes - For Women Only" legt vijf basisregels: eet 20 g vet en 20 gram vezels per dag, vermijd bewerkte voedingsmiddelen, te beperken zout, cafeïne en alcohol, drink minstens 48 ml water per dag en lopen 20 minuten per dag. Het eten van veel vezelrijke voedingsmiddelen, zoals fruit en volkoren granen houdt je gevoel vol, en het bevorderen van een gezonde spijsvertering, terwijl het kappen van vet en bewerkte voedingsmiddelen vermindert uw calorie-inname.

Weight Watchers

De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert Weight Watchers, en merkt op dat: ". Een steunregeling is cruciaal voor de lange termijn gewicht te verliezen" Weight Watchers is gebaseerd op een systeem van voedsel punten, waar je bent vrij om vervangingen te maken op basis van uw omstandigheden en voedsel voorkeuren. Dit maakt het gemakkelijk om te volgen, omdat het niet nodig het uitsnijden van voedsel groepen, of vermijden van uit eten gaan. Weight Watchers heeft ook een online programma, en biedt een uitgebreid assortiment van nutritioneel evenwichtig gemaksproducten om vast te houden aan het dieet gemakkelijker.

The Amazing Soup Diet

De "Good Housekeeping" Geweldig Soep dieet beweert dat je kunt verliezen tot 20 pond in de ruimte van een paar weken na deze caloriearm dieet plan. Het hoofdvoedsel is soep, maar in tegenstelling tot de kool soep dieet zijn er verschillende recepten variaties zoals chili en vissoep. Het staat ook voor drie maaltijden per dag, met inbegrip van sandwiches, salades en roerei, waardoor het beter verteerbaar maakt en voegt eiwitten en voedingsstoffen.