Quarterlife Issues

Quarterlife Issues


Mannen en vrouwen in hun jaren '20 zou worden geconfronteerd met een dertigersdip. Twintigers hebben vaak het gevoel van angst als ze volwassen worden. De overgang naar volwassenheid kan moeilijk zijn, en voorkomende problemen zijn onder andere de terugbetaling van de schuld na het afstuderen, het uitproberen van verschillende carrières en uiteindelijk het vinden van een weg in het leven. Als mensen in deze leeftijdsgroep reflecteren op hun hoge jaar school en universiteit, ze moeten ook vooruit en carve out van een nieuw leven voor zichzelf na school.

emoties

Wanneer u door middel van een dertigersdip gaan bent, zult u ervaren nieuwe emoties te sorteren. Na zijn afstuderen college en zeggen "good-bye" om je vrienden als je al gaat je eigen weg, kon je het gevoel dat je vastzit in een sleur als u op zoek naar een nieuwe sociale kring en een baan. Zoals u kijken lachen studenten in joggingbroek hoofd naar de klas, misschien voel je je oud voor de eerste keer in je leven. Ook zou je het gevoel alsof je uit de lus als het gaat om wat de jongere generatie is het luisteren naar en het dragen. Als je niet meteen dol op de eerste baan of carrière pad dat je kiest, kunt u snel passie en motivatie verliezen. Je zou de druk om je leven zo snel mogelijk, met inbegrip van het kiezen van een levenslange carrière en het starten van een gezin op orde te krijgen te voelen. Deze emoties kunnen hebben diepe gronden en om te zetten in grotere problemen, zoals depressie of hopeloosheid.

keuzes

Een van de belangrijkste probleem tijdens de dertigersdip fase is niet het gebrek aan opties, maar in plaats daarvan een overvloed van hen. Er zijn tal van mogelijkheden en soms de reeks van beslissingen kan overweldigend zijn. Van al dan niet om uw opleiding voort te zetten, wat te studeren en wat carrière paden te verkennen, zijn er soms te veel keuzes en het kan moeilijk zijn om ze te verkleinen.

Mijlpalen

Een groot probleem van dertigersdip is dat na zijn afstuderen aan de universiteit, er zijn echt geen mijlpalen om een ​​overgang te markeren of te vieren wat je hebt bereikt. Je zou kunnen verhuizen naar uw eerste appartement en de landing je eerste full-time baan, maar er zijn geen partij bij dit te vieren. Als je tussen de relaties of nog niet gevonden "The One" maar toch, een engagement feest en huwelijksreceptie zijn een lange weg te gaan.

Economische omstandigheden

Navigeren door uw jaren '20 kan zelfs nog moeilijker zijn als de economie is niet in de beste staat. Een belangrijke bron van druk kan de wetenschap dat je niet steeds meer succes dan je ouders zijn. Ook in een economie met afnemende werkgelegenheid en een hoge werkloosheid, een hbo-opleiding niet zo ver als het kan gaan, waardoor afgestudeerden met forse leningen voor studenten en beperkte vooruitzichten op een baan.