Push-Ups voor de biceps

Push-Ups voor de biceps

Oxygenmag.com suggereert dat push-ups zijn een uitstekende lichaamsgewicht oefening voor het versterken van de borst, schouders, biceps en triceps. Opdrukken kan in vele variaties. Krachttraining, volgens de Centers for Disease Control and Prevention, kan de botdichtheid te verhogen, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, het bevorderen van gewichtsverlies en verminderen het risico op letsel.

Gemodificeerde Single-Arm Push-Up

De gewijzigde single-arm push-up richt zich op de borst, schouders, biceps, triceps en buikspieren. Om een ​​aangepaste single-arm push-up uit te voeren, te beginnen op je handen en knieën op de vloer. Duw je heupen naar voren en naar beneden en breng uw polsen onder je schouders. Betrek uw buikspieren. Verlaag je borst naar de vloer, het houden van uw ellebogen dicht tegen het lichaam. Push back-up en hef je rechterarm een ​​paar duim van de vloer. Herhaal de push-up en til je linkerarm van de vloer enkele centimeters. Doorgaan naar alternatieve wapens, te herhalen voor 10 herhalingen.

Gespreide-Arm Push-Up

De gespreide-arm push-up richt zich op de borst, schouders, biceps, triceps en buikspieren. Om een ​​gespreide-arm push-up uit te voeren, te beginnen op je handen en knieën op de vloer. Duw je heupen naar voren en naar beneden en breng uw polsen onder je schouders. Betrek uw buikspieren. Je handen moeten op schouderbreedte uit elkaar met de rechterarm 4-6 inches boven de linker zijn. Verlaag je borst naar de vloer, het houden van uw ellebogen dicht tegen het lichaam. Duw een back-up naar de uitgangspositie. Herhaal dit voor 10 herhalingen. Na het voltooien van 10 herhalingen, schakel de linkerarm 4-6 inches boven de rechter. Verlaag je borst naar de vloer, het houden van uw ellebogen dicht tegen het lichaam. Push back-up naar de beginpositie. Herhaal dit voor 10 herhalingen.

Bosu Push-Up

De BOSU push-up richt zich op de borst, schouders, biceps, triceps en buikspieren. Om een ​​BOSU push-up uit te voeren, te beginnen op je handen en knieën op de vloer. Duw je heupen naar voren en naar beneden. Leg je handen op de platte kant van de BOSU. Breng je polsen onder je schouders. Betrek uw buikspieren. Trek je knieën van de vloer. Verlaag je borst naar de vloer, het houden van uw ellebogen dicht tegen het lichaam. Duw een back-up naar de uitgangspositie. Herhaal dit voor 10 herhalingen.

Halter Push-Up

De halter push-up richt zich op de borst, schouders, biceps, triceps en buikspieren. Om een ​​halter push-up uit te voeren, te beginnen op je handen en knieën op de vloer. Duw je heupen naar voren en naar beneden. Plaats een halter aan elke kant van je schouder en pak de halters met een neutrale pols. Til je knieën van de grond. Betrek uw buikspieren. Verlaag je borst naar de vloer, het houden van uw ellebogen dicht tegen het lichaam. Duw een back-up naar uw uitgangspositie. Herhaal dit voor 10 herhalingen.