Pull-Up Bars Dat kan houden Veel Gewicht

Pull-Up Bars Dat kan houden Veel Gewicht

Je bent misschien geneigd om uit te gaan en te kopen die eenvoudige pull-up bar en installeer het in een deuropening, maar als je meer dan ongeveer 250 pond weegt, zou dat recept voor een ramp zijn. Alle pre-vervaardigd pull-up bars hebben een gewicht te beperken, en voor goede reden. Als u meer dan de aanbevolen hoeveelheid af te wegen en de bar te gebruiken, kon je de bar te breken of te doen schade aan uw deur of jezelf als je valt veroorzaken.

telescopische Bar

De eenvoudigste en vaak minst dure type pull-up bar is de telescopische versie. Dit type van staaf wordt geplaatst in de ruimte van een deuropening en vervolgens gedraaid totdat deze goed past in het kozijn. Soms zijn deze modellen zijn ook met een schroef-in functie die een beetje meer stabiliteit zorgt, maar voor het grootste deel, dit soort bar is gebaseerd op de weerstand om het te houden op zijn plaats. Om die reden is het de aard van de bar met het laagste gewicht te beperken, meestal rond de 250 pond.

Deur Frame Montage

Als je 300 pond of minder wegen, kunt u in staat om een ​​deur-frame gemonteerd pull-up bar gebruiken. Deze hebben de neiging om een ​​beetje meer gewicht te houden dan de telescopische modellen omdat ze hangen aan de bovenkant van uw kozijn. Natuurlijk wilt u uw deur frame en de wieluitlijning 100 procent veilig zijn voordat u 300 pond van gewicht op het; anders, je dezelfde mogelijke problemen die komen met de telescopische modellen riskeren.

-Stud Mounted Bars

De pull-up bars die het meeste gewicht kan houden zijn zeker de stud of balk gemonteerd versies. Deze types moet u een stevige stalen frame aan de muur studs of plafondbalken van uw huis of garage bout en kan oplopen tot 600 pond van gewicht te houden. Als je zet die veel gewicht op hen, echter, is het belangrijk om te controleren op de structurele integriteit van uw studs en balken, die zouden kunnen vereisen het verwijderen van gipsplaat of gipsplaat, of andere afwerkingsmaterialen. Als u niet zeker bent van de integriteit van uw balken of studs, uw beste inzet is om een ​​bouwkundig ingenieur te raadplegen.

Maak je eigen Bar

Als geen van deze opties voor u werken, een andere optie is om je eigen pull-up bar ontwerpen of hulp krijgen bij een erkende aannemer. U kunt uw eigen pull-up bar te creëren door zich te verzekeren metalen flenzen en stevige stalen balken aan de muur of het plafond, zolang alle materialen zijn beoordeeld op de hoeveelheid gewicht houd je ze nodig hebt om vast te houden. Voor alle pre-made bars en doe-apparatuur, controleer de gebruikershandleiding voor gewichtsgrenzen of praten met de fabrikant om ervoor te zorgen dat u veilig gebruik van de materialen.