Public Hunting Land in Kansas

Public Hunting Land in Kansas


De Kansas Department of Wildlife and Parks (KDWP) is een kabinet-niveau agentschap onder de jurisdictie van een secretaris benoemd door de gouverneur. KDWP biedt toegang tot state parken en andere aangewezen areaal, zodat het publiek kan genieten van de planten, gevogelte en wild inheemse Kansas. Dit geldt ook voor de openbare jacht land. Kansas wet vereist dat alle sporters of vrouwen boven de leeftijd van 14 tot en met de huidige vergunningen, licenties, of stempels te jagen of vissen bezitten.

gebieden met wilde dieren

gebieden met wilde dieren worden beheerd door de Kansas Division van Wildlife and Parks en omvat land meestal grenzend aan staat parken. Hoewel de natuurgebieden in de eerste plaats voor de bescherming van dieren en gevogelte, de natuurgebieden geven ook de verschillende soorten een kans om succesvol voort te planten. Sommige natuurgebieden zijn opengesteld voor het publiek de jacht tijdens het jachtseizoen of voor speciale jaagt.

Corp van ingenieur Land

De Kansas Corp of Engineers houdt toezicht op honderden lineaire mijl van reservoirs, gecontroleerde overstromingsgebieden, dammen en bruggen, samen met de uitgebreide rivier systeem dat Kansas crisscrosses. Dit is openbaar, niet particulier terrein, en het is geopend in de eerste plaats voor herten en kalkoenen jagen tijdens het jachtseizoen. Het hebben van luchtfoto en topografische kaarten aan de Corp vullen van de ingenieur en staat maps is een goed idee.

De Kansas Walk-In Hunting Access Program

In 1995, Kansas begonnen met het bevorderen van de staten op jacht erfgoed via een walk-in open access-programma. Landeigenaren worden betaald een stipendium, met de door het areaal ingeschreven en de lengte van de contractperiode bedrag. Contract data kan worden vastgesteld op basis van 1 september of 1 november tot 31 januari van elk jaar. Het grootste deel van het land zorgt voor een uitstekende gaming vogel en watervogels voor de jacht, hoewel sommige gebieden zorgen voor een goede herten jagen.

speciale Hunts

Kansas heeft een aantal speciale jaagt, met inbegrip van de lente en de herfst wilde kalkoen jaagt. Er is ook de jaarlijkse Riley County Fish and Game Association en de Tuttle Creek Lake Corps of Engineers jaarlijkse jeugd / gehandicapte herten jagen. Deze speciale jacht is open voor kinderen van 11 tot 16 jaar en voor iedereen met een erkende handicap. Deelnemers dienen een hert vergunning, en kan ook worden verplicht om een ‚Äč‚ÄčKansas jachtvergunning te hebben en een goedgekeurde jager-opleiding hebben gevolgd. Sommige beurzen zijn beschikbaar.

Kansas bedreigde diersoorten

Iedereen die betrokken zijn bij recreatieve en sportieve activiteiten, zoals kamperen, jagen of vissen in de staat Kansas moet zich bewust van het Amerikaanse ministerie van de lijst van bedreigde diersoorten van Binnenlandse Zaken en de Kansas Counties 'bedreigde diersoorten van de lijst zijn. Deze lijst kan worden geraadpleegd op de website KDWP.