Prometh VC Side Effects

Prometh VC is een medicijn dat wordt gebruikt om de verkoudheid of allergieën en alle symptomen die daarmee verbonden zoals hoesten, loopneus, niezen, jeukende keel en waterige ogen. Het geneesmiddel is geclassificeerd als een antihistamine. Zoals bij elke geneeskunde, zijn er mogelijke bijwerkingen geassocieerd met het nemen van Prometh VC.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Verschillende bijwerkingen worden vaak geassocieerd met Prometh VC. Deze bijwerkingen zijn meestal niet beschouwd als reden voor paniek als ze de neiging om snel te verdwijnen als het lichaam went aan het medicijn. Toch moet de bijwerkingen erger worden of aanhouden, kan het nodig zijn om medische hulp te zoeken. Deze bijwerkingen zijn maagklachten, hoofdpijn, duizeligheid, slaperigheid, droge mond, keel en neus, en misselijkheid.

Ernstige bijwerkingen

Ernstige bijwerkingen van Prometh VC zijn zeldzaam. In gevallen van ernstige bijwerkingen, is het cruciaal om vragen dringende medische hulp zo snel mogelijk. Sommige mogelijk schadelijke bijwerkingen van Prometh VC bevatten onregelmatige, langzame of snelle hartslag, overgeven, moeite met ademhalen, verminderde coördinatie, problemen met plassen, hallucinaties, angst, verwarring, prikkelbaarheid, tremoren, veranderingen in het gezichtsvermogen en een piep in de oren.

Allergische reacties

Allergische reacties worden ook beschouwd als ernstige bijwerkingen van Prometh VC zijn. In situaties van een allergische reactie, is het cruciaal om dringende medische hulp te zoeken zo snel mogelijk. Tekenen van allergische reactie op Prometh VC zijn zwelling en jeuk - name van de keel, gezicht en de tong, huiduitslag, extreme duizeligheid en ademhalingsproblemen.

Maligne neurolepticasyndroom

In zeer zeldzame gevallen kan Prometh VC leiden tot een ernstige en mogelijk levensbedreigende aandoening van het zenuwstelsel bekend als maligne neurolepticasyndroom. Enkele symptomen van deze ziekte zijn stemming en mentale veranderingen, extreme stijfheid van de spieren, snelle of abnormale hartslag, overmatig zweten, hoge koorts, extreme slaperigheid en verwardheid; waarvoor u moet onmiddellijk een arts raadplegen.

Overdose

Als iemand denkt dat hij misschien overdosis Prometh VC, moet hij vragen dringende medische hulp zo snel mogelijk. Sommige symptomen van Prometh VC omvatten vertraagde ademhaling, vaste en verwijde pupillen, bewustzijnsverlies, zeer diepe slaap, wazig zicht, misselijkheid, braken, slaperigheid en stuiptrekkingen.