Problemen met zelfgemaakte Colloïdaal zilver

Problemen met zelfgemaakte Colloïdaal zilver


Zilver heeft een lange geschiedenis van medisch gebruik, met name als externe antibacterieel middel. Artsen zilvernitraat daalt tot pasgeborenen te behandelen conjunctivitus. Anderen gebruiken zilversulfadiazine om brandwonden te behandelen. Colloidial zilver is een alternatieve geneeskunde voor intern gebruik. Het bestaat uit kleine deeltjes van zilver in de vloeistof zitten. Colloïdaal zilver wordt aangeprezen door bedrijven als Colloidalsilver.com om te genezen of te voorkomen ziekten van de verkoudheid tot hiv / aids.

Hoe Colloïdaal zilver is bedoeld om te helpen

Makers van colloidial zilver discussiëren over de anti-bacteriële voordelen van zilver in het algemeen. Realcolloidialsilver.com, bijvoorbeeld, vertelt over hoe mensen zetten zilveren dollars in de melk om te proberen het langer vers te houden of hoe "wordt geboren met een zilveren lepel in je mond" vloeide voort uit pogingen om baby's gezond te houden. Het bedrijf beweert dat hun proces van het creëren colloidial zilver veilig is, wetenschappelijk.

Problemen met Colloidial Silver

Een van de belangrijkste mogelijke bijwerkingen van colloïdaal zilver is een aandoening bekend als argyria. Ontstaat de situatie van het potentiële overmatig gebruik van colloïdaal zilver producten. Het zorgt ervoor dat de huid permanent draaien grijs of blauw. Het kan ook interfereren met de effectiviteit van antibiotica, zoals Cipro. Realcolloidalsilver.com beweert dat dit probleem wordt veroorzaakt vooral door zelfgemaakte colloïdaal zilver, met behulp van reguliere leidingwater, en dat hun verwerkingsmethoden voorkomen deze aandoening.

Wetenschap en Colloidial Silver

Volgens de Mayo kliniek, geen wetenschappelijk bewijs ondersteunt beweert dat zilver voorkomt colloïdaal en geneest geen ziekten of aandoeningen. Het bewijs wordt gevonden dat voortgezet gebruik van deze alternatieve therapie veroorzaakt aanvallen en andere neurologische problemen, nierschade of huidirritatie. Maag stress, vermoeidheid en hoofdpijn zijn andere symptomen van het gebruik van colloïdaal zilver.

De Food and Drug Administration Stance op Colloïdaal zilver

Sinds 1999 is de FDA heeft uitgesproken tegen bedrijven die beweren dat colloïdaal zilver zal genezen of te voorkomen gezondheidsproblemen. Het heeft vele verklaringen en waarschuwt tegen het gebruik van colloïdaal zilver afgegeven. Een consument adviserende zo laat in oktober 2009 waarschuwt tegen het gebruik van de alternatieve geneeskunde als gevolg van het potentieel voor argyria. De FDA blijft de claims van bedrijven de verkoop van colloïdaal zilver te bestuderen.