Problemen met Gedeeltelijke Knee Replacements

Gedeeltelijke knievervangende chirurgie is een gemeenschappelijke procedure ontworpen om beschadigde delen van een kniegewricht met kunstmatige implantaten te vervangen. Hoewel een zeer effectieve vorm van behandeling voor verschillende kniegewricht problemen, zijn er bepaalde problemen die kunnen optreden bij een gedeeltelijke knieprothese implantaat.

Implant Loosening

Na verloop van tijd kan de kunstmatige implantaat materialen in een gedeeltelijke knieprothese hun fixatie verliezen aan het kniegewricht en wordt los, een aandoening die knie pijn en verminderde mobiliteit veroorzaakt. Het resulteert meestal in revisie, of re-vervanging, chirurgie.

Implant Wear

Kunstgewricht implantaatmaterialen, hoewel duurzaam en langdurige ontwikkelen slijtage na verloop van tijd, als gevolg van herhaald gebruik. De geleidelijke dragen van een kunstknie implantaat is een gebruikelijk en te verwachten probleem in verband met gedeeltelijke knievervanging die gewoonlijk resulteert in de noodzaak van heroperatie.

Implant Breuk

In zeldzame gevallen gedeeltelijke knieprothese implantaten kunnen breken en / of scheuren als gevolg van letsel of gebrekkige implantaatmaterialen, een aandoening die verwijdering van de gebroken implantaat materialen en revisie chirurgie vereist.

activiteit Beperkingen

Zo groot als een gedeeltelijke knie vervangingen zijn op het herstellen van kniegewricht mobiliteit en het verminderen van de knie pijn in de gewrichten, ze eisen dat de naleving van bepaalde beperkingen activiteit om hun levensduur te maximaliseren. Voor ontvangers, artsen raden het vermijden van high-impact, hoge stress-loading activiteiten zoals hardlopen, springen en competitieve sporten.

osteolysis

Osteolyse, een aandoening die leidt tot het verlies van bot rond een kunstgewricht implantaat, is potentieel probleem met gedeeltelijk knieprothesen. Hoewel de precieze oorzaak is onbekend, kan osteolysis een gedeeltelijke knieprothese verzwakken en veroorzaken te los en pijnlijk worden.