Problemen met Catching & Landing een Shuvit

Problemen met Catching & Landing een Shuvit


Zoals elke fervent skateboarder snel zullen realiseren, leren trucjes vereist doorzettingsvermogen. Foot plaatsing blijft een belangrijke factor in het oplossen van problemen trucs. Juiste plaatsing van de voet kunt u de controle van de raad van bestuur te handhaven als het zweeft door de lucht. De Shuvit, ook bekend als de pop shovit, is een tussenproduct truc die inhoudt dat het draaien van de raad van bestuur 180 graden in de lucht. De skateboarden professionals van de Berrics raden het beoefenen van de Shuvit op een vlakke ondergrond om comfortabel met de bewegingen en de landing techniek te krijgen.

instructies

1 Stel je voet positie als je al problemen met de landing van de Shuvit. Plaats uw lead voet naar het midden van het skateboard. Schuif je voet naar achteren om enkele centimeters van je hiel de rand van het bord af te hangen.

2 Lijn uw tegengestelde voet op de achterkant van het bord. Schuif je voet naar voren totdat je tenen rusten op de buitenste rand van de staart. Buig je knieën terwijl het skateboard in een stilstaande positie.

3 Duw met je achterste voet naar de staart tegen de stoep smakken. Sprong verticaal terwijl vooruit schoppen uw lead voet. Stuwkracht je achterste voet in de tegengestelde richting van de skateboard te draaien.

4 Til je knieën als het skateboard begint met de 180-graden rotatie van de Shuvit. Verlaag je voorste voet aan de raad te vangen als het de Shuvit voltooid. Lijn uw achterste voet over de vier bouten zich aan de achterkant van het bord.

5 Buig je knieën om de impact van de Shuvit absorberen. Oefen de Shuvit in een stilstaande positie om de techniek op te lossen. Poging de Shuvit langzaam rollen wanneer u comfortabel de landing van de truc te voelen.