Problemen met BMI

Problemen met BMI

Overzicht

De body mass index (BMI) formule gebruikt lengte en gewicht van een persoon hoeveelheid lichaamsvet te bepalen. BMI classificeert personen in vier verschillende gewichtsklassen: ondergewicht, normaal, overgewicht en obesitas. Hoewel BMI is een snelle en eenvoudige manier om lichaamsvet inhoud te beoordelen, zijn beperkingen twijfelen aan de effectiviteit en geschiktheid van het gebruik van BMI als een echte meting van lichaamsvet. De American Council on Exercise adviseert het beoordelen van BMI in combinatie met andere lichaamssamenstelling evaluaties om de nauwkeurigheid te garanderen.

Niet een directe meting van Fat

Terwijl de lengte en het gewicht en invloed lichaamsvet, zij geen directe metingen van totale vetpercentage. BMI maakt geen onderscheid tussen botten, vet en spieren. Een 2000 studie uitgevoerd door het Children's Nutrition Research Center op Baylor College (CNRC) ten opzichte van de deelnemers 'BMI resultaten aan de resultaten van een percentage lichaamsvet te testen. De studie wees uit dat een op de zes kinderen die normaal gescoord op de BMI scoorde een hoog percentage lichaamsvet. Eén op de vier kinderen bestempeld als zwaarlijvig door de BMI scoorde een normaal percentage lichaamsvet. Volgens CNC, onjuist BMI categorisering voorkomen dat sommige mensen van het ontvangen die nodig zijn gewichtsverlies te helpen en kunnen anderen verkeerd etiketteren als overgewicht als ze een gezond percentage lichaamsvet.

Fat overschatting van Athletes

BMI is gebaseerd op volledige gewicht van een persoon. Het lichaam is opgebouwd uit twee verschillende soorten massa-: vetvrije massa en vetmassa. Vetvrije massa omvat de botten, spieren en organen. Vetmassa bevat alleen vetweefsel of vet. BMI maakt geen onderscheid vetvrije massa van de vetmassa. Terwijl het lichaamsgewicht van een atleet hoog zijn, kan haar lichaamssamenstelling spier en mager. Wanneer een persoon vet verliest en vervangt deze spieren kan ze totale gewicht te verliezen. BMI maakt geen onderscheid tussen spiermassa en vet in atleten. Volgens de American Council on Exercise, het beoordelen van een atleet BMI kan frustratie en verwarring over haar lichaam - terwijl ze gezond kan zijn, kan de grafiek classificeren haar als overgewicht.

Fat Onderschatting van Dunne en ouderen

Lengte en gewicht metingen kunnen ouderen en personen die zijn dun in de gezond gewicht categorie te plaatsen, zonder enige andere lichaamssamenstelling factoren in overweging. Terwijl een dunne persoon in een gezond gewicht op basis van haar lengte en gewicht kan vallen, kan ze een hoog percentage lichaamsvet en minimale hoeveelheden spiermassa hebben. Het is gebruikelijk dat de ouderen om spiermassa en gewicht te verliezen als ze ouder worden, en de BMI resultaten kunnen deze vertegenwoordigen in plaats van een gezond gewicht.