Probiotica in Skin Care

Probiotica in Skin Care

Verkrijgbaar in voedingssupplementen, gefermenteerde levensmiddelen en gecultiveerde melkproducten zoals yoghurt, probiotica toe te voegen een dosis gezonde bacteriën aan het spijsverteringsstelsel. Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, het gebruik van probiotica dateert uit de oudheid, maar de belangstelling voor de probiotische effect op het lichaam blijft groeien. Van 1994 tot 2003 is de Amerikaanse uitgaven voor probiotische supplementen zoals Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium bifidus bijna verdrievoudigd.

Eczeem

Tussen 5 en 20 procent van de mensen ervaren de jeukende, ontstoken huiduitslag van eczeem op enig moment in hun leven, en anekdotisch bewijs suggereert dat probiotica de systemische ontsteking geassocieerd met deze huidaandoening kon genezen. Wetenschappelijk onderzoek naar de vraag of probiotica geneest eczeem uitslag is gemengd, echter. Een oktober 2008 review van 12 studies gepubliceerd door The Cochrane Collaboration vastgesteld dat het nemen van probiotica met levende culturen zoals Lactobacillus acidophilus niet een persoon eczeem huiduitslag of ernst te verbeteren. Echter, een aparte studie van 415 Noorse zwangere vrouwen bleek dat baby's van vrouwen die probiotica hadden verbruikt tijdens de zwangerschap hadden helft van het risico op het ontwikkelen van eczeem, in vergelijking met vrouwen die niet drinken probiotica. Van de kinderen die geboren zijn voor vrouwen in de probiotische groep die wel het ontwikkelen van eczeem, hun symptomen waren half zo ernstig als kinderen van moeders die niet van deze supplementen niet consumeren, volgens de "Consumer Reports."

Acne

Het nemen van probiotica kan de groei van de huid bacteriën die acne veroorzaken remmen, volgens een april 2010 studie gepubliceerd in het "International Journal of Cosmetic Science." In tegenstelling tot de actuele en systeem anti-inflammatoire geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van acne, probiotica hebben een lange geschiedenis van veilig gebruik bij mensen en in het algemeen veroorzaken weinig bijwerkingen, volgens de National Center for complementaire en alternatieve geneeskunde.

Candida-infectie

Rekening probiotica voorkoming of elimineren infectie met Candida albicans, een soort gist vaak in het lichaam. De meeste van de tijd, goede voeding houdt "Candida" groei onder controle. Echter, het nemen van antibiotica voor de infectie of het consumeren van te veel koolhydraten, suiker of melkproducten moedigt Candida te groeien uit de hand, waardoor de jeuk, ontsteking en roodheid van schimmelinfecties. Volgens Natural News, antibiotica vermindert de groei van bacteriën in het lichaam, met inbegrip van de nuttige bacteriën in de darm. probiotica toe te voegen aan het dieet herintroduceert behulpzaam spijsvertering bacteriën en geneest de huid kwesties in verband met Candida-infecties.