Probiotica & amp; Cipro

Probiotica & amp; Cipro

Cipro is een krachtige antibioticum dat wordt voorgeschreven om bepaalde bacteriële infecties te verslaan. Omdat Cipro is werkzaam tegen een groot aantal bacteriën, kan het ook invloed op de nuttige bacteriën die in de menselijke spijsvertering en maagdarmkanaal leven. Sommige artsen adviseren patiënten die Cipro ook probiotische supplementen te gebruiken of eet voedingsmiddelen die kunnen helpen bij vervanging van deze belangrijke bacteriën tijdens en na de behandeling.

Cipro

Formeel bekend als Ciprofloxacine, Cipro is een lid van de fluoroquinolonen groep van antibacteriële geneesmiddelen. Deze groep geneesmiddelen werd eerst ontwikkeld om bacteriële infecties die niet was genezen met andere antibiotica verslaan. De fluoroquinolonen farmaceutische producten omvatten Levaquin, Noroxin, Cipro en verscheidene andere geneesmiddelen met soortgelijke werkingsmechanismen en bacteriële doelwitten. De meest voorkomende behandelingen van Cipro behandeling duurt minder dan 14 dagen, hoewel bepaalde infecties kan eisen tot twee maanden.

Cipro's Broad Spectrum

Cipro kan worden gebruikt om sinus, maag, bot, urinewegen en andere pathogenen. Cipro is een "breed spectrum" antibioticum, werkzaam tegen een groot aantal bacteriële species. Dit kan Cipro bruikbaar te maken als een patiënt vecht meerdere infectie tegelijk. Dit betekent echter dat Cipro treft vele bacteriën in het lichaam naast de beoogde micro-organismen ziekte te veroorzaken, zoals bacteriën die nodig zijn voor een goede gezondheid.

Spijsverteringskanaal Bacteriën

De menselijke maagdarmkanaal gastheren honderden bacteriesoorten, waarvan vele helpen bij de vertering van voedsel, opbrengst vitaminen, attack schadelijke micro-organismen en andere functies nog worden ontdekt. Cipro kunnen interfereren met deze bacteriën doden sommige soorten en het op losse schroeven dynamisch evenwicht dat gewoonlijk bestaat tussen hen. Dit kan leiden tot misselijkheid, diarree en andere gastro-intestinale symptomen. In ernstige gevallen kan een of meerdere soorten bacteriën "overwoekeren" als concurrerende bacteriën te worden verzwakt door een antibioticum aan naburige microben in toom te houden. Indien ernstig, kan dit een medische noodsituatie veroorzaken en vereisen ziekenhuisopname.

Aanvullen van goede bacteriën met probiotica

Probiotica zijn levende bacteriën die de bacteriën die normaal in het maagdarmkanaal ondersteunen en aanvullen. Probiotica kunnen worden ingenomen als supplement in capsule of tabletvorm, of als onderdeel van een normaal voedsel, zoals yoghurt of bepaalde melk en sojaproducten, onder anderen. De National Institutes of Health constateert dat er enig wetenschappelijk bewijs van de werkzaamheid van probiotica in verkorting van de duur van bepaalde gastro-intestinale infecties en vermindering van symptomen intensiteit.

Probiotica met antibiotica

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, verscheidene onderzoeken blijkt dat bepaalde probiotische stammen effectief bij het behandelen van antibiotica-gerelateerde diarree, die kan optreden tijdens en na behandeling met geneesmiddelen zoals Cipro kan zijn. Varianten van Lactobacillus en S. boulardi probiotica had de meest consistente positieve resultaten, al zijn er tientallen opties. Wacht enkele uren na een dosis antibiotica alvorens een probioticum aan dat dit ten koste van de sterkte van beide. Praat met uw arts of andere medische deskundige over de geschiktheid van een probiotische regime, en zorgvuldig bestuderen van de mogelijke bijwerkingen van beide antibiotica medicijnen en eventuele probiotica je kan nemen.