Pro Wrestling Diet

Pro Wrestling Diet


De sport van het worstelen vereist kracht, kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. Training vereist natuurlijk een aanzienlijke hoeveelheid toewijding, maar u kunt uw training en uw prestaties een enorme boost te geven door het eten en het drinken van de juiste dingen. Het klinkt misschien eenvoudig, maar het krijgen van de basis van uw dieet goed is uw tijd en planning waard, vooral als je vastbesloten om een ​​professionele bent.

eiwitten

Eiwitten spelen een grote rol voor de ontwikkeling van de spieren en botten. Vooral als je wilt afvallen en spieren toe te voegen, eiwitten zijn van essentieel belang. Onder de eiwit-zware voedingsmiddelen in uw dieet inclusief vis, rood vlees en gevogelte (zonder vel), en granen, noten en bonen.

Fruit en groenten

Groenten en fruit zijn de bron van vele vitaminen en mineralen die niet alleen goed voor u, maar ook helpen bij het voorkomen van ziekte - essentieel als je probeert op te bouwen en verbeteren van uw fysieke conditie. Vruchten kunnen verschillende waarden hebben - bijvoorbeeld sinaasappels en appels zijn rijk aan vitamine C, terwijl de meloenen en bosbessen zijn beter bronnen van vitamine A. Een regelmatige mix van verschillende groenten en fruit in uw dieet zal u het beste bereik van voedingsstoffen te geven en vitaminen.

Complexe koolhydraten

Deze release-energie langzaam gedurende enkele uren omdat ze langer duren dan andere voedingsmiddelen te verteren en ze dragen ook slechts kleine hoeveelheden vet. Dit is van onschatbare waarde als je aan het doen bent veel training. Granen met volle granen, bruine rijst en pasta zijn uitstekende voorbeelden hier, maar misschien wel het beste van alles is de gebakken aardappel. Met veel vitamine C, mineralen zoals ijzer en calcium en vezels, biedt een groot aantal voordelen voor de gezondheid, het houden van je vol en het geven van je energie.

Drankjes

Blijf gehydrateerd. Drink water langzaam maar vaak de hele dag door. Je cellen, het lichaam weefsels en organen zijn afhankelijk van water te houden naar behoren functioneert. Als gevolg hiervan, verblijf gehydrateerd te allen tijde zal een verschil maken voor spiergroei en herstel te maken wanneer je traint. Vruchtendranken zijn natuurlijk goed voor je net zo goed, en biedt alle voordelen van fruit. Echter, rekening te houden met de voedingswaarde op etiketten gelezen, zodat geen suikers zijn toegevoegd voor de smaak, of veel van de voordelen van de vrucht verloren.

Tips

Maak kleine extra keuzes met uw dieet, ook. De kleine dingen kan verstrekkende voordelen. Denk bijvoorbeeld schakelen op magere melk in plaats van volvette. Als afgeroomde melk dan 2 procent vet, het verschil is 36 calorieën en 4,3 gram vet op de acht-ounce glazen. Het is hetzelfde met de gebakken aardappel. De voordelen voor de gezondheid kan gemakkelijk worden tenietgedaan als je het vullen met te veel boter of zure room.

waarschuwingen

In aanvulling op wat je zou moeten eten, ook na te denken over wat je niet zou moeten eten. Vette voedingsmiddelen zoals chocolade hebben een lage voedingswaarde en een hoge calorische inhoud. Wisselen van dit soort snacks voor fruit kunnen vertellen. Alcohol en cafeïne zijn slecht voor de aspirant-professionele worstelaar, ook. Deze hebben het vermogen om uitdrogen, wat de prestaties verminderd.