Primaire Functies van Koolhydraten

De laatste jaren zijn koolhydraten gekregen een slechte reputatie. Sommige diëten raden u niet te eten als je wilt afvallen. Maar, waardoor dit gedeelte van een goed uitgebalanceerd dieet kan meer dan je schuur een paar pond te doen, het kan eigenlijk maken je het gevoel alsof je niet gezond en omgekeerde wat uw workouts kan bereiken voor je lichaam.

Functie

De primaire functie van koolhydraten energie. Zij zijn de basis brandstof ons lichaam nodig heeft om te functioneren, vooral als het gaat om onze hersenen en ons zenuwstelsel. Ze helpen onze spieren te contracteren, waardoor wij bewegen en onze organen om te werken op een optimale manier. Zonder hen, zullen we vaak het gevoel traag en niet zo efficiënt als men zou willen denken. Ze zijn een essentieel onderdeel van een goed uitgebalanceerd dieet.

types

Koolhydraten vallen in twee categorieën: eenvoudig en complex. Terwijl eenvoudige koolhydraten breken sneller dan complexer, zijn ze nog steeds door het lichaam voor energie. De meest natuurlijke van de enkelvoudige koolhydraten zou zijn dat van fruit, sommige groenten en zuivel, maar zijn ook te vinden in meer verwerkte tarief, zoals geraffineerde suiker, frisdrank, snoep, gebak en andere soortgelijke producten. Complexe koolhydraten zal langer duren om te verteren dan eenvoudige, waardoor ze beter energiebron. Zij bieden ook een persoon met een overschot aan andere voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen en vezels. Je zou dit soort koolhydraten in groenten, peulvruchten en volkoren granen vinden.

effecten

De meeste (zo niet alle) van koolhydraten moeten bestaan ​​uit het complex type, aangezien het merendeel van eenvoudige koolhydraten niet de vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde voeding bevatten. Terwijl koolhydraten zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse inname via de voeding, kan te veel van het goede te vertalen in een aantal ongewenste effecten. Zodra het lichaam zijn capaciteit heeft bereikt, zo te zeggen, koolhydraten, zal de overmaat vaak omgezet in vet. Dit is waar de "no carb" dieet echt vond zijn elan, maar dat betekent niet dat je moet helemaal uitgesneden koolhydraten. Dat zou ongezond.

overwegingen

Zoals eters, dient een zekere mate worden gebruikt en op basis van het activiteitsniveau van het individu. Omdat koolhydraten zijn de belangrijkste bron van brandstof lichamen ', zal de atleten in het algemeen moeten meer koolhydraten dan een persoon zit achter een bureau de hele dag. Wanneer een persoon zichzelf oefent, besteedt hij een nauwkeurige hoeveelheid energie. Het behoud van deze energie in direct verband tot op zekere mate, zijn koolhydraten. Als de winkels zijn uitgeput, zal hij niet zo goed presteren en zelfs een verlies in het spierweefsel te zien, waaruit blijkt dat de spieren zijn nog niet alles over eiwitten.

Betekenis

Wanneer u uw lichaam van koolhydraten, ontnemen als een aantal recente fad diëten van plan voor je te doen, je bent eigenlijk meer dan alleen je gewicht beïnvloeden. Zonder koolhydraten, zal je lichaam daadwerkelijk beginnen om eiwitten om te zetten in glucose te gebruiken als energie. Na verloop van tijd, zult u niet alleen beginnen te "verbranden" lichaamsvet, maar ook spierweefsel, wat de definitie en de prestaties van ons lichaam zou beïnvloeden.