Preventie van rotator cuff tendinitis

De Rotatorenmanchet zijn kleine groepen van pezen en spieren in de schouder die helpen de bovenarm draaien. Tendinitis, een pijnlijke ontsteking van de pezen, kan in de rotators manchetten als de schouders gespannen buiten hun normale bewegingsbereik of gedwongen te veel gewicht of RSI aangebracht. Tendinitis in de Rotatorenmanchet kan vaak worden overwonnen met fysiotherapie en een goede schouder zorg.

tendinitis Care

Behandel uw tendinitis pijn voor het gebruik van preventieve fysiotherapie activiteiten om de schouders te versterken. Aangezien tendinitis wordt veroorzaakt door een ontsteking, het nemen van maatregelen om de ontsteking te verminderen - zoals het toepassen van ijs en drukverbanden om de bloedstroom te verminderen en het gebruik van anti-inflammatoire geneesmiddelen - helpt verlichten het. Na een flare up van tendinitis pijn, rusten de getroffen schouder en te voorkomen dat elke activiteit die de verbinding gebruikt. In sommige gevallen kan het gewricht pijnlijk zijn zelfs wanneer deze niet wordt bewogen, maar pijn zal waarschijnlijk toenemen wanneer de arm te heffen. Met behulp van een strop om de schouder te immobiliseren kan helpen voorkomen dat onbedoeld gebruik. Bij tendinitis pijn verdwijnt, kunt u beginnen met fysiotherapie, maar wees voorzichtig om niet deel te nemen aan activiteiten te snel en niet elke activiteit die pijn veroorzaakt niet doorgaan.

Fysiotherapie

De beste manier om rotator cuff tendinitis te voorkomen is om de schouders en rotator cuff spieren te versterken, waarbij het gewricht zal stabiliseren en maken het beter in staat om spanning te behandelen zonder dat ze geïrriteerd. Oefent de rotator cuff door het plaatsen van de onderarm over de buik en draaien op de bovenarm, totdat de onderarm recht vooruit wijst. Grijpen een weerstand band of kabel machine handvat tijdens het uitvoeren van deze actie het effect versterkt. Versterken van de ondersteunende spieren van de schouders met een paar eenvoudige liften met behulp van een paar dumbbells. Met de halters langs je lichaam tijdens het staan, til ze naar je lichaam het maken van een kruis met je armen en lichaam, dan afwisselend tillen ze meteen naar buiten en rechte rug. Doe ongeveer 12 tot 15 herhalingen van iedere lift te beginnen met 2 1/2 tot 5 pond; u kunt uw manier van werken in gewicht als je schouder stabiliteit ten goede komt.

Het beperken van Stress

Aangezien tendinitis wordt veroorzaakt door belasting van de aangetaste spieren en pezen, beperken spanning vergroot de kans op tendinitis beperken. Als u een bepaalde activiteit, zoals het spelen van tennis of het gooien van ballen weten, veroorzaakt tendinitis pijn oplaaien in uw rotator cuff, voorkomen dat de activiteiten of de hoeveelheid tijd die je besteedt ze doen verminderen. Nadat je je schouder stabiliteit is toegenomen u in staat zijn om een ​​zekere mate van activiteit te hervatten zonder pijn. Wees op uw hoede van de toenemende activiteit snel; een geleidelijke toename van de duur en intensiteit activiteit zal helpen voorkomen tendinitis pijn.