Preschool Activiteiten Fruits and Vegetables

Preschool Activiteiten Fruits and Vegetables


Broccoli, bosbessen, worteltjes en druiven zijn makkelijk mee te nemen en gezond te eten. Kleuters genieten van het voelen van de texturen, knijpen sappen van vruchten en spelen met hun eten. Broccoli gedoopt in ranch dressing kan een betere keuze dan de traditionele candy sticks gedoopt in suiker. Het toevoegen van yoghurt en humus spreads zullen voedingswaarde dompelen opties te verhogen. Laat ze verkennen van de smaken en texturen van groenten en fruit aan gezonde eetgewoonten voor een mensenleven te promoten.

Mieren op een Logboek

Traditionele mieren op een logboek gebruik selderij met pindakaas verspreiding, gegarneerd met rozijnen. Kinderen hebben moeite met het eten van selderij, omdat het moeilijk om op te kauwen kan zijn en het laat strijkers opknoping in hun tanden. Zorg voor ieder kind met papieren handdoeken, druiven, rozijnen, gepelde pinda's en pindakaas, maar gebruik babywortelen in plaats van selderij. Laat de kinderen hun eigen eetbare mieren op een log nadat ze leren over elk item. Leg uit dat rozijnen komen uit druiven; pindakaas van gestampte pinda's; en de wortels in de grond groeien. Zorg ervoor dat de groenten en fruit zijn pitloze en dat er geen studenten hebben pinda-allergie. Als pinda's zijn geen optie, kan humus worden vervangen.

Veggie Dip Painting

Snijd broccoli, groene paprika's, maïs en bloemkool in kleine hapklare stukken. Plaats grote vellen bouw of inpakpapier op de tafel voor elke student. Zorg voor ieder kind met een aantal papieren handdoeken, natte doekjes, ranch dressing, humus of pindakaas, en de gesneden groenten. Plaats al deze items op de top van het papier. Moedig de kinderen aan de groenten duik in de dressing, drukt u op het papier om ontwerpen te maken en dan eten de groenten. Veel groenten maken een interessant ontwerp wanneer gesneden, dus probeer om unieke en kleurrijke groenten kiezen, maar zorg ervoor dat zaden alvorens het kleintje te verkennen verwijderen.

Vegetable Families

Kleuters kunnen hulp bij deze groente project nodig hebben. Gebruik tandenstokers of Popsicle stokken om mensen en dieren te maken. Wees voorzichtig, omdat er weinig handen en vingers kan het moeilijk vinden om tandenstokers grijpen. Slice wortelen, groene paprika's, okra en aubergine in reepjes, cirkels en vierkanten. Laat de kinderen zien hoe je groente stukken op de stokken te zetten. Vertel hen dat deze mensen of dieren zal spelen in de vijver of meer van dressings. Gebruik pindakaas, humus of dressing om te dippen te spelen. Moedig de kleuters te spelen met en eet de groente nadat u ze uit de tandenstokers. Om het spel nog leuker te maken, bouwen de bouw van papier boerderijen, huizen, schuttingen en bomen om de scène te stellen.

Gezonde Popsicle Treats

Zorg voor elk kind met een schort, een aantal papieren handdoeken en pre-vochtige handdoeken voor het snel opruimen. Snijd aardbeien, bananen, perziken en kiwi in hapklare stukken. Geef ieder kind een marker en een zak en hebben ze hun naam te schrijven op hun zak. Elk kind zal dan kiezen voor verse groenten en plaatst ze in grote vriezer zakken. Verwijder alle lucht en sluit iedere vriezer tas stevig vast. Elk kind zal de zak persen, stampen de vruchten in de puree. Doe de slushy zakken in de vriezer totdat de vrucht lichtjes bevroren is. Verwijder de zakken uit de vriezer, scheuren de bovenkant van de zakken en en laat ieder kind likken of kauw de bevroren fruit.