Prelief Side Effects

Prelief, een merk van calciumglycerofosfaat supplement, is beschikbaar als een tablet of poeder voor gastrointestinale en urinaire aandoeningen zoals prikkelbare darmsyndroom en ontsteking van de blaas of prostaat. Hoewel het is een mineraal, calciumglycerofosfaat heeft wel bijwerkingen en contra-indicaties, zoals met elk geneesmiddel of aan te vullen.

effecten

Prelief een zuur neutralisator, zodat die met zure voedingsmiddelen voorkomt irritatie van de maag, ingewanden en blaas als voedsel in het lichaam verwerkt. Een ander voordeel van Prelief verminderd cel irritatie in de blaas, en het supplement wordt onderzocht bij patiënten met interstitiële cystitis op deze uitkering te bevestigen. Patiënten met dit type cystitis en overactieve blaas kan minder pijn en urgentie ervaren door Prelief.

doses

Calclium glycerofosfaatoplossing wordt algemeen erkend als veilig door de Food and Drug Administration. Twee Prelief tabletten bieden 130 mg elementair calcium en elk 1/4 theelepel poeder gelijk dezelfde. Dit twee-tablet dosis elementair calcium is 15% van de aanbevolen dagelijkse inname van calcium en kan tweemaal per dag worden ingenomen.

Bijwerkingen

Prelief kan milde smaak problemen en, minder vaak, minder stoelgang veroorzaken. Meer ernstige bijwerkingen komen zelden voor en zijn geassocieerd met hoge niveaus van calcium: nierstenen, gezwollen enkels, en alkalose.

geneesmiddelinteracties

Omdat het belangrijkste ingrediënt in Prelief calcium, kan de toeslag interageren met antibiotica die niet worden geabsorbeerd wanneer genomen met calcium. Daarnaast moet de opname van calcium door het lichaam worden verspreid over de dag voor maximaal voordeel, zodat andere calciumsupplementen niet vaak moeten worden genomen met Prelief.

waarschuwingen

Sommige patiënten met bloeddruk of nierproblemen of die op bepaalde medicijnen moet niet extra mineralen zoals calcium en fosfor te nemen zonder te praten met een arts.