Prehistorische Zoogdier Activiteiten voor kinderen

Prehistorische Zoogdier Activiteiten voor kinderen

Dinosaurs krijgt alle aandacht als het gaat om kinderen te leren over het prehistorische leven op aarde, maar honderden andere soorten van voorhistorische zoogdieren zijn net zo cool en interessant. U kunt uw kind over deze fascinerende dieren te leren door een verscheidenheid van boeiende, kindvriendelijke activiteiten die een inleiding en achtergrond van prehistorische zoogdieren.

Lezing

Lees leeftijd passende boeken met je kind, die hen laat kennismaken met prehistorische zoogdieren. Voor kinderen van 3 jaar en ouder, het boek "Prehistorische Zoogdieren: A New World" door Melvin Berger, brengt de wereld van uitgestorven zoogdieren tot leven met pop-up foto's op elke pagina. Voor de kinderen 7 jaar en ouder, "National Geographic Prehistorische dieren," van Alan Turner, is voorzien van full-page illustraties van vele soorten van prehistorische dieren en een meer diepgaande beschrijving van de dieren en de wereld op dat moment.

Arts and Crafts

Laat uw kind opnieuw de verschillende omgevingen, dat een deel van de prehistorische zoogdieren leefden op poster boord. Bijvoorbeeld, om opnieuw de ijstijd, geef haar materialen zoals witte en blauwe verf, katoenen ballen, en glitter lijm om een ​​achtergrond te maken. Help haar knip de vormen van de ijstijd dieren zoals de wollige mammoet van bouw papier te voegen aan haar ijstijd setting. Voor een ander ambacht, overleg dan met uw kind over hoe de wetenschappers gebruik van fossielen om meer te leren over de prehistorische zoogdieren, laat haar te maken van haar eigen. Maak een basis deeg met behulp van meel, water en gemalen, natte koffiebonen voor textuur. Verdeel het deeg in een aantal kleine, platte cirkels en laat uw kind pers items zoals stenen, stokken, bladeren, en zelfs haar eigen vingers in het deeg om een ​​afdruk te maken. Laat de fossielen te drogen en te harden 's nachts.

Excursies

Neem je kind naar een natuurhistorisch museum, indien mogelijk. Velen hebben displays van prehistorisch leven, met inbegrip van zoogdieren en dinosaurussen. Bijvoorbeeld, het Nationaal Museum of Natural History (mnh.si.edu) in Washington, DC, heeft een gigantische wollige mammoet skelet en replica's van andere prehistorische zoogdieren en leven in de zee. Een ander idee is om je kind naar de dierentuin om foto's van prehistorische dieren te vergelijken met hun huidige, levende afstammelingen. Bijvoorbeeld, kan uw kind vandaag tijgers met prehistorische-sabel getande tijgers en wollige mammoeten vergelijken met Afrikaanse olifanten van vandaag.

'Ice Age' Films en Discussie

De "Ice Age" franchise van films is een uitstekende manier om uw kind kennismaken met prehistorische zoogdieren. De films zijn licht en leuk, maar ook leerzaam, vertelt het verhaal van de vele veranderingen die zich in deze tijd in een kindvriendelijke manier. Stimuleer je kind om vragen te stellen tijdens of na de film. Als u geen antwoorden te hebben, helpen haar onderzoeken door een bezoek aan de bibliotheek en het zoeken naar boeken of online bronnen die meer informatie over de periode te verstrekken.