Pregame Maaltijden voor Sprinters

Pregame Maaltijden voor Sprinters

Hoewel sprinters vereisen koolhydraten voor evenementen, hoeven ze niet deel te nemen aan koolhydraten belasting. Omdat sprints zijn kort races, zal de sporter minder koolhydraten voor energie dan individuen running endurance races nodig hebben. Houd voedsel keuzes weinig vet en calorieën om spijsvertering problemen tijdens evenementen te voorkomen. Samen met het eten vlak voor evenementen, veel water drinken om vochtverlies tegen te gaan tijdens de sprints.

Kenmerken

Pregame Maaltijden voor Sprinters

De ideale pre-game maaltijd zal worden gemaakt van bekende voedsel dat niet waarschijnlijk om u intestinaal ongemak geven. Maaltijden voor een sprinten wedstrijd mogen geen kruidig ​​en mijngashoudende voedingsmiddelen zoals broccoli, bloemkool, bonen, pepers, cayenne peper, knoflook en uien. Je moet nooit proberen een nieuw voedsel voordat je sprint - omdat je nooit weet hoe je lichaam zal reageren op een onbekende voedsel.

effecten

Pregame Maaltijden voor Sprinters

Omdat het sprinten niet glycogeenvoorraad afbreken, hoeft u niet om de belasting op koolhydraten voor een evenement. Koolhydraten laden heeft meer kans om personen die deelnemen aan endurance races ten goede komen. In plaats daarvan, je wilt een maaltijd die u zal voorzien van voldoende vocht en energie om te concurreren in de race.

types

Pregame Maaltijden voor Sprinters

Als u het eten van één tot twee uur voor een wedstrijd, moet je voedsel laag in vet en calorieën te kiezen. Lichtere maaltijden is niet waarschijnlijk dat je traag als je sprint voelt. Potentiële maaltijden zijn voorzien van een smoothie met fruit en magere yoghurt, ontbijtgranen bar, yoghurt met fruit, stuk fruit, volkoren ontbijtgranen met magere melk, sportdrank of energie bar. Als u licht eten voordat racen, van plan om een ​​zwaardere maaltijd te eten daarna om de honger te beteugelen.

overwegingen

Pregame Maaltijden voor Sprinters

Als u van plan uw maaltijd 3-4 uur voor de wedstrijd, kunt u hartelijker maaltijden voor concurrentie. Drie tot vier uur geeft voldoende tijd voor de spijsvertering. Kies voedingsmiddelen voornamelijk uit complexe koolhydraten. Voorbeelden van goede maaltijden voorafgaand aan de wedstrijd voor sprinters onder meer volkoren pasta met tomatensaus, fruitsalade met yoghurt, kalkoen sandwich op een tarwe roll, bruine rijst met kip en ontbijtgranen met banaan en vetarme melk.